× Hello Holidays

Crystal Waters

Nikiana, Lefkada, Grecia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Unde cerul albastru și terenul verde se întâlnesc, la poalele pitorescului Munte Skaros, la 200 de metri de frumosul oraș Nikiana, puteți găsi resortul Crystal Waters.

Construit în 2018, această unitate de cazare vă va oferi momente de neuitat în jurul piscinei și relaxare într-una dintre suitele spațioase care au fost decorate individual la cele mai înalte standarde. Acesta oferă 28 de reședințe de lux, fiecare cu un aspect unic, decor excepțional și o selecție atentă din materiale de cea mai bună calitate. Aici vă puteți începe ziua cu un mic dejun tradițional grecesc, vă puteți bucura de masa de prânz lângă piscină și vă puteți încheia ziua cu o experiență gastronomică la restaurantul Sapphire' s. 

Relaxați-vă la Crystal Waters și aveți grijă de bunăstarea dumneavoastră cu un tratament special în centrul spa & wellness.

Crystal Waters a fost creat pentru dorința dumeavoastră de a deveni una cu lumina Greciei, albastru de cristal din Marea Ionică și munții verzi din Insula Lefkada .


Additional info


Number of rooms

28


Full description

  • Serviciu de curățenie zilnic
  • Nu sunt permise animalele de companie


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn