× Hello Holidays

Edmond CM

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

IInformatii
Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforiea in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Localizat pe malul marii, in statiunea Eforie Sud, la 50 m de plaja. Hotel Edmond Cosmos detine una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii.
PACHET TRATAMENT: include pensiune completa(mic dejun, pranz, cina - meniu standard) si 3 tratamente/ persoana/zi, in baza recomandarilor medicului specialist al BAZEI DE TRATAMENT COSMOSMED.
Tratamentele de mai jos vor fi recomandate de catre medicul specialist, dupa consultatie:
Lista terapii gratuite (decontate CNAS), incluse in pachet:
ELECTROTERAPIE
LASER TERAPIE
MICROUNDE
ULTRASUNET
MASAJ PARTIAL
KINETOTERAPIE
PARAFINA
BAIE GALVANICA-MAINI
BAIE-GALVANICA PICIOARE

Dotari si servicii
Hotelul Edmond are o capacitate de cazare de 50 camere duble si 10 apartamente din care 5 apartamente de lux cu 2/3 camere, vedere la mare.
Restaurantul de la parterul hotelului este finisat modern, dotat cu echipament si mobilier nou si ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala. Hotelul mai are in dotare o sala de conferinte, gradina de vara si parcare proprie, pazita. Piscina complexului este dotata cu instalatie de filtrare si incalzire a apei.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica - 40 lei/zi.

Servicii masa
Concept all inclusive:
- turistii beneficiaza de 1 sezlong gratruit la fiecare sezlong inchiriat la plaja Moon Beach (in baza voucherelor primite le receptie).
- acces la zona fitness Cosmos
- 15% reducere la Sky barul Sandro (etajul 5 Hotel Cosmos, servicii contra cost)
- mesele bufet la restaurant Cosmos (bauturi racoritoare, cafele, apa, bere draft, vin alb/ roze/ rosu, draft).
- sejurul incepe cu cina si se termina cu pranzul pentru all inclusive.

Dotari camere
Mobilier modern, aer conditionat, baie proprie cu cadita si dus, terasa, televiziune prin cablu, frigider-minibar, cu geamurile izolate termic si fonic.
Dubla standard: 2 paturi twin, 19 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere mare/ vedere piscina. Maxim 2 persoane.
Dubla superior: dispune de un pat matrimonial si de o canapea extensibila (de 2 locuri ). Camera de aproximativ 26 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, balcon, masa si scaune pentru balcon. Camerele au vedere la piscina si la mare. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.
Apartamentul Standard: 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (de 2 locuri). Camera de aproximativ 50 mp, aer conditionat, TV, frigider, wifi, baie proprie, terasa cu vedere la mare, cu scaune si masa. Maxim 2 adulti + 2 copii pana in 18 ani.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar;
- 3-7.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 62 lei/ zi pentru demipensiune, 98 lei/ zi pentru all inclusive;
- 8-13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 94 lei/ zi pentru demipensiune, 157 lei/ zi pentru all inclusive;
- peste 14 ani se adauga patul suplimentar - 50 lei/ zi si 121 lei/ zi pentru demipensiune; 199 lei/ zi pentru all inclusive.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Paradox

Paradox

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.05.2024

de la 550 Lei/pers.

Briza Marii

Briza Marii

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 2
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 25.08.2024

de la 623 Lei/pers.

Splendid

Splendid

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.05.2024

de la 777 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn