× Hello Holidays

Flora

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Oferta speciala - Nopti Gratuite !

Platesti  6 nopti si stai 7
Platesti  12 nopti si stai 14

Varinata de  7=8 /10=12 este limitata se confirma doar in dispecerat!

Noptile gratuite  includ doar cazare fara servicii de masa .

Descriere generala: Hotelul Flora 3*** a fost renovat complet in anul 2011. Situat pe faleza statiunii, perpendicular pe tarm, majoritatea camerelor au vedere laterala spre mare, iar la fiecare nivel este disponibil pentru turisti cate un balcon spatios de unde se poate admira plaja si marea. Hotelul este inconjurat de spatiu verde, amenajat cu bancute, mese, fantani arteziene, spatii de joaca pentru copii. Hotel Flora Mamaia marcheaza o oaza de relaxare, un spatiu modern, delimitat de eleganta si luxul impuse de interioarele aerisite si decorurile calde, realizate cu mult bun-gust. Localizare: Hotel Flora este situat la aproximativ 1 km de intrarea in statiune dinspre Constanta si la distanta egala de Aqua Magic si Casino, la care se poate ajunge mergand pe jos intr-o plimbare de 5 minute. Dotari generale:  Hotel Flora pune la dispozitia turistilor doua restaurante, unul in sistem de autoservire cu meniu international si unul a la carte, cu meniu traditional-romanesc, precum si o terasa foarte spatioasa cu vedere spre mare. Pe terasa, in timpul verii, sunt organizate adesea spectacole.Hotel Flora este deschis tot timpul anului si asigura, pe langa facilitatile de cazare si masa, facilitati pentru organizarea diferitelor evenimente: sali de conferinte cu o capacitate de pana la 200 de locuri dotate modern (video-proiector, flip-chart, sistem de sonorizare, ecrane de proiectie, aer conditionat si internet wireless).De asemenea hotelul dispune de  piscina(contra cost) , gradina amenajata, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita(in limita locurilor disponibile), cabinete medicale de reflexoterapie si presopunctura, sala de fitness, jacuzzi, farmacie, parcare. Turistii beneficiaza de reducere 10% la sezlonjurile de pe  plaja aferenta hotelului Flora!   Dotari camere: Hotelul dispune de  280 de  camere duble si 26 apartamente  sunt renovate complet. Camerele duble au mobilier nou, instalatie de climatizare, acces la internet wireless, mini-bar, televizor LCD, televiziune prin cablu si satelit,  telefon international, mocheta, bai cu dus renovate, ferestre termopan, acces pe baza de cartela magnetica.
Camerele duble standard plus( superioare)  sunt mai spatioase fata de cele standard si permit amplasarea unui pat suplimentar.
Apartamentele sunt formate din living si dormitor matrimonial, au aceleasi dotari ca si camerele duble. In plus, au 2 televizoare LCD, feon in baie, birou si canapea extensibila in liv Sunt disponibile camere pentru fumatori si nefumatori ing.    Serviciile de masa : Complexul turistic Flora are in componenta doua restaurante, unul treditional - Casa Flora (renovat complet), si unul cu linie de autoservire, care se prelungeste la exterior cu o terasa spatioasa, cu vedere spre mare, si unde vara se organizeaza adesea spectacole de muzica.Mic dejun sistem bufet , pranz/cina  in sistem fisa cont. Valoarea mesei este: -Demipensiune= 32 lei/zi/persoana; -Pensiune completa = 65 lei/zi/persoana; Facilitati copii :   -Copiii cu varsta intre 0-5.99   ani beneficiaz de gratuitate la  toate serviciile , exceptand patul suplimentar si sezlongul. -Copii icu varsta  intre 6-16 ani(inclusiv) care solicita cazare fara pat suplimentar achita: 35 lei/zi/copil la pachetul cu demipensiune si 45 lei/zi /copil la pachetul cu pensiune completa.   -Copiiicu varsta  intre 6-16 ani(inclusiv) care solicita cazare cu  pat suplimentar achita: 75 lei/zi/copil la pachetul cu demipensiune si 105 lei/zi /copil la pachetul cu pensiune completa. Cazarea se face doar in camere duble superioare.   - Al treilea adult in camera dubla superioara achita : 95 lei/zi /persoana la pachetul cu demipensiune si 150 lei/zi la pachetul cu pensiune completa.   Se permite cazarea cu animale de companie (contra cost)

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Phoenicia Royal

Phoenicia Royal

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 5
  • 5 Nopti / Supliment demipensiune Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 24.08.2024

de la 2273 Lei/pers.

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 11.05.2024

de la 501 Lei/pers.

Jijo s

Jijo s

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 21.06.2024

de la 742 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn