× Hello Holidays

GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

CONTACT NUMAR TELEFON: ,0770 949 389 ADRESA EMAIL: rezervari@hotelminerva.ro Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din lume.
Situat in centrul statiunii Baile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale, pune la dispozitia oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.


DESCRIERE CAMERE
Duble: 164 - 114 camere matrimoniale, 50 camere twin
Apartamente: 13 - Acestea ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos.
Suite: 8 - compuse din doua camere comunicante, concepute special pentru familiile cu copii, ofera un salon cu canapea extensibila, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar si dormitoare in varianta matrimoniala. Papucii, halatele, uscatorul, produsele cosmetice sunt doar cateva elemente ce se regasesc in baile dvs, pe langa cele doua balcoane aferente suitelor, care va vor incanta simturile prin aportul de aer proaspat de munte si peisaje deosebite, in orice moment din zi sau din seara.


DESCRIERE FACILITATI
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - bazin inot semiolimpic, jacuzzi, bai Kneipp, SPA - 5 saune (uscata, umeda - Hammam, infrarosu, sauna salina, biosauna) hidroterapie, baza tratament, sala fitness, bazin copii.
Tratament: se efecteaza in baza proprie Balneo Minerva: electroterapie, ultrasunete, bai de sulf, magnetoterapie, ozonoterapia, aerosoli, impachetari in parafina, kineto, unde scurte, bai de plante, laser, bai galvanice, reflexoterapie, bai cu CO2 si bule.


SERVICII MASA
Restaurantul Sarmis cu o capacitate de servire de 200 persoane, combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort, in timp ce Restaurantul Dacia doreste sa va fie alaturi pentru evenimentele speciale din viata, aniversari, simple petreceri intre prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele doua restaurante are deschidere catre o terasa in aer liber, unde in sezonul de vara puteti servi de la aperitive si pana la deserturi, toate acompaniate de vinuri si bauturi alese cu grija.


FACILITATI EVENIMENTE
2 sali de conferinta de 80 respectiv 200 locuri dotate cu: ecran proiectie, 2 LCD Samsung, LED videoproiector digital, sonorizare ambientala tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavaliera BOSCH, lumini dimmabile, prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrala, scafe tavan cu lumini LED, echipament videoconferinta, conectare prezentare video prin conectori, internet cablu WiFi, flipchart si consumabile.


Servicii suplimentare contra cost: masaj de relaxare, proceduri beauty, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, bai aromate cu plante.

DESCRIERE OFERTE
TRATAMENT 5 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, parcare, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 5 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Oaspetii vor prezenta trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.

TRATAMENT 6 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, parcare, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 6 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Oaspetii vor prezenta trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.


TRATAMENT 9 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, parcare, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 8 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Oaspetii vor prezenta trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.


TRATAMENT 11 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, parcare, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 10 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Oaspetii vor prezenta trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.


Taxa de statiune in valoare de 1% din prima noapte de cazare se achita la receptie.



Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Golden Spirit

Golden Spirit

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 25.05.2024

de la 921 Lei/pers.

Sara s Sons

Sara s Sons

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 468 Lei/pers.

Holiday Maria

Holiday Maria

Baile Herculane, Jud. Caras-Severin, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.05.2024

de la 944 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn