× Hello Holidays

Green Dolphin (Complex Green Village)

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Campingul Green Dolphin se afla intr-o zona pitoreasca din Rezervatia Delta Dunarii, la mai putin de 2 km de Marea Neagra.
Descriere:Campingul ofera cazare in bungalouri de lemn cu vedere la plaja si locuri de campare; Bungalourile sunt mobilate functional si au intrare priivata, capacitate de 2 locuri (2 paturi), iar locurile de campare sunt pentru 1-3 sau 4-6 persoane (corturile sunt aduse de catre turisti).

Facilitati: acces la partea sanitara comuna (dusuri externe/interne, toalete), linie Food (autoservire), Sunset Bar, Blanquita Club (discoteca), teren volei, teren fotbal, cinema in aer liber.

Accesul la proprietate se face exclusiv cu barca, masinile putand fi parcate in orasul Murighiol.
Serviciul de transfer este disponibil contra cost si dureaza aproximativ 1 ora.

Servicii cu plata:  accesul la Entertainment Center, Lotus Spa si Kids Club din cadrul Resortului Green Village se poate face doar cu acordul receptiei, contra cost.

Transport: 
TRANSPORT CU BARCA DE LA MURIGHIOL LA RESORT GREEN VILLAGE 
Conditii: . 
1. Din motive de siguranta si in conformitate cu politica resortului este interzis accesul cu bauturi si produse alimentare din afara Green Village 4* Resort. 
2. Neprezentarea la timp la ora specificata atrage penalizarea cu 100% din pretul transferului si plata integrala pentru urmatorul transfer. 
3. Limita de bagaje: turistii au dreptul la 1 bagaj / persoana, de maximum 20 kg, respectiv un carucior de copii, acolo unde este cazul. Pentru bagajele care depsesc aceast greutate, se va achita o taxa suplimentara.
4. Nu ne asumam raspunderea pentru bagajele deja deteriorate. 
5. Turistul are posibilitatea de a transporta 1 bicicleta sau echipamente de pescuit, doar cu informarea in prealabil a resortului / departamentului aRezervaria, contra cost.
6. Turistul are posibilitatea de a transporta 1 animal de companie, in cutie speciala de transport pentru animale (sau in brate, pe propria raspundere), cu informarea in prealabil a resortului / departamentului aRezervaria, contra cost.
7. Pentru animalele de companie se va achita o taxa suplimentara de acces in Green Village 4* Resort.
8. Hotelul isi rezerva dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 20 kg/persana, a bicicletei/ caruciorului de copil/ animalului de companie sau alte obiecte/ echipamente care nu au fost mentionate in cererea de rezervare.
9. Turistul are dreptul de a stationa cu barca personala in zona Marina Bay a Resortului cu anuntarea prealabila a hotelului cu cel putin 72 de ore inaintea intrarii (contra cost)
10. Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului; in lipsa acestuia, turista isi asuma consecintele transportului avand obligatia sa semneze o declaratie pe propria raspundere. 
11. Barcile au o capacitate minima de 2 locuri si maxima de 22 locuri; acestea vor fi alocate in functie de numarul turistilor inscrisi pentru cursa respectiva. 
12. Barcile pot fi acoperite sau descoperite; nu putem garanta ambarcatiuni acoperite pe toate cursele. 
13. In cazul solicitarilor de transport exclusiv al bagajelor, de la o alta locatie de sosire in Sfantu Gheorghe, la camera de hotel din Green Village 4* Resort, serviciul este disponibil cu confirmare prealabila, contra cost. 
14. Indiferent de anotimp, recomandam turistilor o vestimentatie adecvata conditiilor meteo si deplasarii in viteza pe apa. 
ORAR: PERIOADA CURSE 28.04 - 30.09.2023 
Cursa # 1 Murighiol a Resort: Tur la 13:30 si Retur la 10:30 
Cursa # 2 Murighiol a Resort: Tur la 17:30 si Retur la 15:30 
14.04 - 27.04.2023 01.10 - 15.10.2023 
Cursa # 1 Murighiol a Resort: Tur la 13:30 si Retur la 10:30 
Cursa # 2 Murighiol a Resor: Tur la 16:30 si Retur la 15:00 
Conditii: 
1. Dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi. 
2. Durata transportului cu barca este de aprox. 60-70 de minute. 
3. Modificarea cursei se poate face numai cu acordul hotelului cu minimum 72 ore inainta cazarii
4. Nu sunt luate in calcul modificarile cursei facute in ziua transportului. 
5. Turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 de minute inainte de ora transportului. 
6. Din respect fata de ceilalti turisti, barca va astepta maximum 15 minute dupa ora stabilita. 
7. Pentru oaspetii care au pierdut Cursa # 1 de transport, exista 2 alternative, in limita disponibilului: 
- fie vor fi transportati cu Cursa # 2, insa au prioritate turistii care erau confirmati pentru aceasta cursa 
- fie vor plati un transport special pentru ei in limita disponibilitatii. Atentie! Ambarcatiunea care va efectua transportul special va ajunge in aproximativ 60 de minute la Murighiol.
8. Autoturismele personale pot fi lasate in parcarea Star 2000  din Murighiol (este o parcare cu plata, care nu se afla in proprietarea Green Village Resort). Plata se efectueaza la plecare, la casieria parcarii, in baza cartelei de acces primita la sosire. Nu exista posibilitatea rezervarii locurilor de parcare! 

Alte info: 
- politica animale de companie: Campingul Green Dolphin accepta animale de talie mica / medie gratuit, cu confirmarea in prealabil din partea hotelului. 
- Fumatul este strict interzis in camere, restaurant, cinematograf si in special in toate spatiile inchise! Daca nu se respecta aceasta interdictie, se va achita o penalizare de 500 lei / persoana, pana la momentul decazarii. Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate. Fumatul si focul deschis sunt strict interzise! Pericol de incendiu!

Tarifele nu includ taxa de acces in Delta Dunarii, plata acesteia fiind exclusiv in grija turistilor. Informatii suplimentare la adresa: https://ddbra.ro.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Complex Class Sulina

Complex Class Sulina

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.05.2024

de la 643 Lei/pers.

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.05.2024

de la 1491 Lei/pers.

Sunrise-Crisan

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 4
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 03.06.2024

de la 1151 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn