× Hello Holidays

HOTEL CARMEN

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

CONTACT NUMAR TELEFON: 0268456517,0759050461 ADRESA EMAIL: vanzari@hotelcarmenpredeal.ro INFORMATII GENERALE
Hotel CARMEN este un hotel nou, deschis in luna Decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.
Localizat in inima statiunii Predeal, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, intalniri de afaceri sau evenimente private.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Oferta hotelului contine o lista de servicii de ultima ora in domeniul turismului, iar oaspetii hotelului vor beneficia de cazare, centru de conferinte/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand un personal dedicat si pasionat.
FACILITATI UNITATE
58 de spatii de cazare, sala de conferinte / evenimente, restaurant, centru Spa cu piscina, jacuzzi, sauna, sala fitness, acces gratuit Wi-fi, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, coffee lounge in lobby, bowling (contra-cost), nu este permis accesul cu animale de companie, fumatul interzis in spatiile hotelului.
DESCRIERE CAMERE
Hoteluldispune de 58 spatii de cazare:
14 camere duble superioare twin 4 stele cu balcon (34 mp, dimensiune pat 180/200cm);
4 camere duble superioare twin 4 stele cu balcon inchis (fara vedere) orientat catre terasa restaurantului (34 mp, dimensiune pat 180/200 cm)
8 camere duble superioare twin 4 stele fara balcon (34 mp, dimensiune pat 180/200cm);
8 camere duble matrimoniale 4 stele cu balcon (24 mp, dimensiune pat 180/200 cm )
4 camere duble matrimoniale 4 stele cu balcon inchis (fara vedere) orientat catre terasa restaurantului / categoria (24 mp, dimensiune pat 180/200 cm )
3 camere duble matrimoniale 4 stele fara balcon (24 mp, dimensiune pat 180/200 cm)
3 apartamente 4 stele cu living si dormitor separate prin usa (53 mp, 1 dormitor pat matrimonial 180/200 cm si 1 living cu canapea extensibila )
4 apartamente 4 stele cu 2 dormitoare, separate prin usa
2 duplex 4 stele (51 mp, si are 2 camere: 1 dormitor pat matrimonial si 1 living cu canapea extensibila) dispuse pe 2 nivele (scara interioara) cu 1 baie cu acces din dormitorul matrimonial si 1 baie cu WC si chiuveta, cu acces din living;
3 camere duble matrimoniale 3 stele cu balcon (20 mp, dimensiune pat 160/200 cm)
2 camere duble matrimoniale 3 stele fara balcon (20 mp, dimensiune pat 160/200cm)
2 camere single 3 stele (20 mp, dimensiune pat 90 /200 cm)
1 apartament 3 stele cu living si dormitor separate prin usa (43 mp, 1 dormitor pat matrimonial 180/200 cm si 1 living cu canapea extensibila, ).
Dotari camere: minibar cu produse, seif, uscator de par, TV LED diagonala 82 cm, televiziune prin cablu, telefon, internet WI-FI, sistem incalzire, papuci si halat de baie, balcon.
ATRACTII TURISTICE
Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), Cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran; traseele montane marcate pentru turism, traseele atv, telescaunul si teleschiurile de pe Clabucet; Canionul Sapte scari; Cheile Rasnoavei; Manastirea Sfantul Nicolae; Manastirea romano-catolica Timisul de Jos; Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena; Capela romano-catolica Timisul de Jos; Monumentul Eroilor de pe Valea Rasnoavei; Monumentul poetului Mihail Saulescu.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 110 locuri. Micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a-la-carte.
FACILITATI COPII
Loc de joaca interior
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte cu capacitate de pana la 200 de locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix siwireless, flipchart si markere, internet wireless.
Sala evenimente cu capacitate de 240 locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea, ring de dans. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Ursuletul

Ursuletul

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.05.2024

de la 1166 Lei/pers.

Hotel Elexus - NOU

Hotel Elexus - NOU

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 1205 Lei/pers.

Elexus Boutique - NOU

Elexus Boutique - NOU

Predeal, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 692 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn