× Hello Holidays

HOTEL CONTINENTAL FORUM.

Arad, Jud. Arad, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

INFORMATII GENERALE
Hotel Continental Forum Arad este un edificiu emblematic pentru orasul Arad si este situat ultracentral, pe principalul bulevard al orasului, in imediata vecinatate a numeroaselor institutii publice si atractii turistice. Cladirea a fost inaugurata in anul 1969, iar vechea denumire a hotelului a fost Astoria.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Continental Forum este un hotel de 4 stele in Arad, recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite oaspetilor. Hotelul este localizat central, chiar pe principalul bulevard al orasului, in imediata vecinatate a numeroase institutii publice si atractii turistice. Serviciile de 4 stele oferite de Continental Forum Arad transforma acest hotel din centrul Aradului, in locul perfect de innoptare pentru oricare vizitator al orasului.


FACILITATI UNITATE
13 etaje
Statie de incarcare vehicule electrice
Parcare pazita, cu plata
Acces animale de companie (contra cost)
Room service
Catering
Concierge
Aparat lustruit pantofi
Bancomat
Camera de bagaje
Curier / Bagajist
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Masa si fier de calcat
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna
Zona de relaxare
Cafenea
Cofetarie
Spalatorie
Terasa


DESCRIERE CAMERE
Cu un numar total de 160 de camere, cladirea cu 10 etaje este cea mai inalta din centrul orasului si ofera o panorama impresionanta asupra Aradului. 60 de camere au vedere spre raul Mures, iar 100 de camere au vedere spre centrul istoric.
La Continental Forum Arad gasiti mai multe tipuri de camere, respectiv: 65 camere Standard, 70 camere Deluxe, 15 camere Family si 10 apartamente. Asadar, daca sunteti in cautarea unei camere de hotel in Arad, la Continental Forum veti beneficia de toate serviciile si facilitatile necesare unui sejur confortabil si relaxant. Toate camerele au internet WiFi gratuit si sunt dotate cu minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, halat, papuci.
Camerele Standard au o suprafata de 23 mp si sunt dotate cu toate facilitatile moderne. Camerele pot fi cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate, iar lumina naturala este perfecta pentru spatiul de lucru. in plus, balcoanele camerelor au vedere fie catre centrul orasului, fie catre raul Mures.
Camere Deluxe:
26 de camere Deluxe au 26mp si au in dotare un pat matrimonial de 160 cm si o canapea.
44 de camere Deluxe au fost renovate in 2023, au o suprafata de 23 mp. Toate aceste camere deluxe au balcon.
Camera de hotel de tip Family are o suprafata de 29 mp si este dotata cu doua paturi matrimoniale de 140 cm, asigurand astfel un sejur confortabil pentru o familie formata din doi adulti si doi copii.
10 apartamente, iar livingul este mobilat diferit pentru fiecare dintre ele:
8 Apartamente Standard, pentru 2 persoane
2 Apartamente Family, cu canapea exensibila in living, astfel ca pot gazdui pana la 4 persoane


SERVICII DE MASA
Restaurantul Mondo este apreciat pentru meniul diversificat si preparatele gustoase iar Tekaffe este recunoscut pentru dulciurile impecabile de la care nu te poti abtine.
Micul dejun este servit zilnic in spatiul special amenajat, situat la parterul hotelului. Programul de mic dejun este de la 6:30 la 10:30 in timpul saptamanii, iar in week-end de la 7:00 la 11:00.
in holul hotelului Continental Forum Arad gasiti un hotel bar unde va puteti delecta cu un preparat pe baza de cafea, un ceai aromat sau puteti alege un long / short drink cu sau fara alcool.


FACILITATI EVENIMENTE
Salile de evenimente de la Hotelul Continental Forum Arad se pot amenaja in functie de tema evenimentului si preferintele tale, meniurile pot fi personalizate pentru satisfacerea tuturor exigentelor, avem experienta si recomandari in ceea ce priveste decorurile si elementele de divertisment, dispunem de dotari tehnice moderne, suntem deschisi sa va cunoastem si sa va impresionam atat pe tine cat si pe invitatii tai.
Cele sapte sali de conferinta sunt adaptate perfect pentru business meetings, au capacitati ce variaza intre 12 si 220 de persoane, si sunt dotate cu ecran de proiectie, videoproiector, internet gratuit, dar au si configuratii modulare pentru adaptabilitate maxima.
Continental Forum Arad ofera dotarile si facilitatile optime pentru organizarea de petreceri corporate, conferinte sau petreceri de Craciun.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Continental Forum Arad

Continental Forum Arad

Arad, Jud. Arad, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 870 Lei/pers.

. MYSTIQUE CAMERE DE INCHIRIAT

. MYSTIQUE CAMERE DE INCHIRIAT

Arad, Jud. Arad, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 590 Lei/pers.

PENSIUNE XE-MAR

PENSIUNE XE-MAR

Arad, Jud. Arad, Romania

  • 4
  • 2
  • 4 Nopti / Room Only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 451 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn