× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul da Estrela este găzduit de elegantul palat Condes de Paraty, situat in Estrela, cartierul baroc al Lisabonei. Acest hotel oferă camere moderne, cu mobilier de designer și vedere la centrul orașului și la fluviul Tajo.

Unitățile de cazare luminoase sunt decorate cu gust, in alb, cu covoare de plus. De asemenea, au acces la internet prin cablu, TV prin satelit și baie privată cu o cabină de duș. In plus, unități izolate fonic au minibar, zonă de relaxare și cutie de valori.

Hotelul găzduiește Restaurantul Book cu terasă, care servește o selecție de preparat din bucătăria portugheză, intr-o notă experimentală. Snack barul oferă o colecție de vinuri tradiționale, băuturi tari și băuturi răcoritoare. In centrul orașului, aflat in apropiere se găsesc numeroase restaurante care oferă preparate locale.

După ce iau masa, oaspeții hotelului pot savura un cocktail răcoritor la bar sau se pot plimba prin grădina bine ingrijită, prevăzută cu un mic iaz. Acest hotel are un centru de afaceri bine echipat, iar serviciul de transfer este disponibil la cerere.

Hotelul se află la 1,2 km de piața Marquês de Pombal și de bulevardul modern Avenida da Liberdade, cu multe buticuri și magazine de lux. De asemenea, Hotelul da Estrela este la 300 de metri de stație de metrou Rato, care oferă acces la piața centrală Rossio, situată la 4 stații de metrou. Zona istorică Chiado și barurile și cluburile de noapte din cartierul Bairro Alto se află la 2,4 km. Aeroportul Internațional Portela este la 13 km de modernul Hotel Da Estrela.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn