× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Dom Carlos Park este situat in centrul orașului Lisabona, la doar 50 de metri de stația de metrou Marquês de Pombal, de unde se poate ajunge in centrul istoric al orașului in 10 minute. Avenida da Liberdade este la 250 de metri.

Toate camerele sunt dotate cu aerul hotelului și TV cu ecran plat. De asemenea, camerele de la Dom Carlos Park au baie cu cadă și ușcător de păr. Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate.

Dom Carlos’s Lounge servește in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, pană la ora 11:30, și are un bar cu autoservire. Lounge-ul este dotat cu un TV mare cu plasmă. Conexiunea WiFi este gratuită in intregul hotel.

Hotelul Dom Carlos are recepție deschisă nonstop, iar personalul poate ajuta cu rezervari la restaurant, inchirieri auto și rezervari de bilete. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Bulevardul Avenida da Liberdade din apropiere este renumit pentru magazinele sale luxoase. Rossio, Chiado și Piața Comerțului sunt la o scurtă călătorie cu metroul. Bairro Alto, cu mulți baruri și restaurante populare, este la 20 de minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Lisboa este la 6,4 km de Hotelul Dom Carlos Park și este accesibil cu metroul.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn