× Hello Holidays

Hotel Santa Isabel

Havana, Cuba

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Bine ați venit la Hotel Santa Isabel, „caminul dumneavoastră departe de casă” in Havana. Hotel Santa Isabel iși propune să vă facă vizita cat mai relaxantă și cat mai plăcută, motiv pentru care atat de mulți oaspeți revin an de an.

Pentru cei interesați să vadă reperele populare in timpul vizitei in Havana, Hotel Santa Isabel este situat la mică distanță de Plaza de Armas (0,0 km) și Plaza de la Catedral (0,3 km).

Te vei bucura de camere relaxante care oferă televizor cu ecran plat, minibar și aer condiționat și vei putea rămane conectat pe durata șederii tale, deoarece Hotel Santa Isabel oferă oaspeților acces la internet.

Hotelul are un concierge. In plus, Hotel Santa Isabel oferă mic dejun, oferind un răgaz plăcut după o zi plină.

Dacă sunteți in căutarea unei delicatese, luați in considerare o vizită la Paladar Los Mercaderes, Grados sau Cafe Suiza, care sunt toate situate convenabil la mică distanță de Hotel Santa Isabel.

Cel mai bine, Hotel Santa Isabel face cu ușurință să experimentați multe atracții grozave din Havana, cum ar fi Museo Hemingway Finca Vigia (0,5 km) și Old Square (Plaza Vieja) (0,5 km), care sunt la mică distanță.

Hotel Santa Isabel pune la indemană tot ce este mai bun din Havana, făcandu-ți șederea atat relaxantă, cat și plăcută.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn