× Hello Holidays

HOTEL SMART

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

INFORMATII GENERALE
Situat intr-o zona linsitita a statiunii Sinaia, hotelul Smart combina farmecul vechiului cu linistea oferita de confort.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de restaurant, bar, gradina cu terasa, sauna, parcare.
DESCRIERE CAMERE
Camera Standard cu o suprafata de 24 mp este modern mobilata, spatioasa si confortabila cu 2 paturi twin si cu un balcon generos cu vedere in fata hotelului sau la munte.
Camera Premium cu o suprafata de 35 mp este dotata cu un pat matrimonial si o chicineta, oferind confort si relaxare datorita privelistii catre gradina de munte a hotelului.
Camera Superioara este spatioasa si confortabila cu o suprafata de 26 mp, ideala pentru familii si ofera un balcon spatios unde poti admira gradina de munte din hamac. Are in componenta un pat matrimonial si un pat single.
Camera Tripla Standard are vedere la munte si este dotata cu doua paturi twin si un pat single.
Apartamentul Standard este de tip duplex cu o suprafata de 35 mp si ofera un dormitor cu pat matrimonial iar daca urci scarile, cel de-al doilea dormitor ofera posibilitatea sa privesti cerul din cele 3 paturi single.
Apartamentul Premium ofera un dormitor cu pat matrimonial, urcand scarile interioare ofera o camera cu doua paturi single. Apartamentul nu are balcon dar este spatios, dotat cu o mica chicineta si ofera o priveliste spectaculoasa catre gradina de munte.
Toate camerele sunt dotate cu: TV, internet WI-FI, kettle cafea si ceai, minibar, seif, grup sanitar propriu cu cabina de dus, uscator de par, halate, papuci, consumabile baie.
LOCALIZARE
Hotelul este situat la 1,5 km de centrul orasului Sinaia si la 3 km de gara, in drum spre cota 1400.
ATRACTII TURISTICE
Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Casa de Vanatoare Foisor, Casa Memoriala George Enescu, Gara Regala.
SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului, denumit Restaurant La Cascade are o capacitate de 100 - 120 locuri.
FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul Smart pune la dispozitie o sala de conferinte dotata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, hartie si markere.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn