× Hello Holidays

IULIA RESORT cm

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Complexul ,,Iulia Resort (fost Florica) este situat in statiunea Venus, la o distanta de 200 de metri de plaja, in apropierea restaurantului ,,Esplanada, care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Descriere: Complexul ,,Iulia Resort este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.

Camere: Dispune de 174 camere duble standard si modernizate, avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard, cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai. 
Camera dubla (corp A) - este dotata cu un pat matrimonial, televizor, mini frigider, baie proprie, balcon si aer conditionat. Capacitate maxima de cazare 2 adulti si 1 copil 0-17.99 ani.
Camera dubla (corp B) - este dotata cu un pat matrimonial televizor cu ecran plat, mini frigider, baie proprie, balcon. Capacitate maxima de cazare 2 adulti si 1 copil 0-17.99 ani.
Camera dubla family (corp A) - are aceleasi dotari ca si camera dubla standard si are in plus un pat de 1 persoana.(se repartizeaza familiilor cu 1 copil cu varsta 12-17.99, 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii). O parte din camere au in dotare si AC.
Camera dubla family (corp B) - are aceleasi dotari ca si camera dubla standard si are in plus un pat de 1 persoana. (se repartizeaza familiilor cu 1 copil cu varsta 12-17.99, 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii)
Garsoniera - aer conditionat, televizor cu ecran plat, mini frigider, pat dublu matrimonial, canapea extensibila, 1 masuta, 2 fotolii, baie, balcon cu masuta si scaune. 
Restaurant: 
-Restaurantul ,,Esplanada este amplasat pe malul marii, langa Hotelul Iulia Resort, intr-un superb golf, dispunand de o sala de mese cu capacitatea de 300 locuri, o terasa cu 80 de locuri, o frumoasa gradina de vara cu muzica, ring de dans si bar de zi, situat chiar pe faleza marii.
-Restaurant Lounge Bar Venusian
-Braseria Esplanada
Cherhana Venus

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII 0 - 12 ANI.

Servicii gratuite: informatii turistice, parcare

Servicii cu plata: loc de distractie cu jocuri si biliard, agrement cu ATV-uri, un beach bar, pescuit sportiv (pentru pescarii amatori)

Animale de companie: Se admit in hotel animale de companie de talie mica, cu o taxa ce se achita la receptie.


Ora check-in: 16:00        Ora check-out: 11:00
Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Palace Lake Mezotermale

Palace Lake Mezotermale

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.05.2024

de la 959 Lei/pers.

Academy (Fostul hotel Veronica)

Academy (Fostul hotel Veronica)

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 25.05.2024

de la 500 Lei/pers.

Palace Adriana Vile

Palace Adriana Vile

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.05.2024

de la 1798 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn