× Hello Holidays

Koukounaria Apart Hotel

Alykes, Zakynthos, Grecia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Koukounaria este situat la periferia orașului Alykes, în mijlocul unei grădini luxuriante. Plaja și centrul orașului Alykes se află la doar 300 de metri. Oferă restaurant gourmet, 2 piscine și 2 baruri, precum și camere luminoase, cu balcoane mari. Hotelul are piscină de dimensiuni olimpice, piscină pentru copii și cadă cu hidromasaj. Șezlongurile și umbrelele gratuite acoperă terasa mare care înconjoară piscina. Snack barul de lângă piscină oferă sucuri proaspete, precum și mese și salate proaspete, preparate cu ingrediente din grădina de legume a hotelului. Restaurantul à la carte Lino Bistro servește mâncăruri grecești și internaționale. Seara, Blues Bar servește cocktail-uri exotice și o gamă largă de băuturi alcoolice și nealcoolice. Cei care nu vor să rateze evenimentele sportive preferate au la dispoziţie TV-uri cu ecrane uriaşe şi canale prin satelit. Oaspeţii tineri ai Hotelului Koukounaria pot utiliza locul de joacă şi sala de jocuri. Sunt disponibile şi facilităţi de tenis de masă.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn