× Hello Holidays

MEDITERRANEAN VILLAS

Kefalonia, Kefalonia, Grecia

  • 0

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Complexul este format din doua vile: Vila Chrisanhi si Vila Zoi. Cele doua vile sunt pozitionate intr-o zona superba a Kefaloniei, Grizata- Sami. Vila Chrisanthi este o constructie noua, terminata in anul 2011, si ofera o panorama deosebita asupra zonei rurale. La parter se gaseste o bucatarie deschisa, living, loc pentru servit masa si o veranda spatioasa. Primul etaj, este zona celor doua dormitoare cu balcon si baie spatioasa pentru intreaga familie. Villa Zoi are doua etaje, este mobilata cu gust si ofera o panorama deosebita asupra muntilor din Kefalonia. La parter se gaseste o bucatarie deschisa, living, loc pentru servit masa si o veranda spatioasa. Primul etaj, este zona celor doua dormitoare cu balcon si baie spatioasa pentru intreaga familie.

Facilitati camere

Toate camerele au: TV, radio, DVD, grup sanitar, acces la internet.


Facilitati

Vilele au in dotare: bucatarie complet utilata, lenjerie si prosoape, cafetiera, masa si fier de calcat, parcare terasa, BBQ, veranda, parcare.


Localizare

Cele doua vile sunt pozitionate intr-o zona superba a Kefaloniei, Grizata- Sami.


Website

http://mediterraneanvillas.gr/


Categorie

Vila.


Capacitate

2 vile cu o capacitate de 6 persoane/vila.


Tip de masa

Fara masa (autogospodarire).


Descriere

Complexul este format din doua vile: Vila Chrisanhi si Vila Zoi.

Vila Chrisanthi este o constructie noua, terminata  in anul 2011, si ofera o panorama deosebita asupra zonei rurale. La parter se gaseste o bucatarie deschisa, living, loc pentru servit masa si o veranda spatioasa. Primul etaj, este zona celor doua dormitoare cu balcon si baie spatioasa pentru intreaga familie.

Villa Zoi are doua etaje, este mobilata cu gust si ofera o panorama deosebita asupra muntilor din Kefalonia. La parter se gaseste o bucatarie deschisa, living, loc pentru servit masa si o veranda spatioasa. Primul etaj, este zona celor doua dormitoare cu balcon si baie spatioasa pentru intreaga familie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn