× Hello Holidays

Pensiunea Oprisan - Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Pensiunea Oprisan este situate in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de uimitoarea Delta Dunarii. Pensiunea se afle la mila 12 pe canalul Sulina la o distante de 25 de mile de Tulcea la confluenta canalului cu Dunarea Veche.

Acces: Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit, plin de salbaticie si inedit, modalitatile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveti urmatoarele optiuni: -nave clasice, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00; l-a cerere ve putem asigura transportul cu salupa pensiunii din Murighiol sau Tulcea in mijlocului magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii.

 Cazare: Oaspetii nostri au la dispozitie 7 camere cu baie proprie, LCD cu antena satelit, aer conditionat si incalzire centrala

Restaurant: Pentru savurarea specialitatilor pescaresti gatite fabulos de Tanti Tudosca  aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros. Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam doar cateva: ciorba de peste, saleu proaspat cu maioneze, crap pe varza, plachie de peste, ciorbe cu perisoare de peste, saramura lipoveneasca, chiftelute de peste, peste prajit, lapte proaspat de la vacutele din ograda pensiunii, oua, branza, salate de icre facute dupa reteta secrete a lui Tanti Tudosca si in plus preparate de pui, porc sau vita.  Excursii: Pentru un sejur complet, familia Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lisite, rate salbatice, egrete, sitari, lopetari si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.

 De asemenea organizam plimbari cu salupa pe Canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde intermediem vizitarea padurilor de stejari si a dunelor de nisip (padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra. 


Traseele turistice sunt stabilite de comun acord impreuna cu dumneavoastra. Pentru doritori ii putem initia in tainele pescuitului, si le asiguram gratuit unditele, iar pentru pescarii impatimiti organizam partide de pescuit la urmatoarele specii: crap, somn, stiuca, salau, caras, etc. in locuri bine stiute de localnici. 


 Pe durata deplasarilor veti fi insotiti de cei mai buni cunoscatori ai locurilor

Descoperiti Delta Dunarii la Pensiunea Oprisan a Crisan
 4zile/3nopti a Totul inclus 
 
                Delta Dunarii este un loc magic, inconjurat de ape, care nu inceteaza sa ne surprinda cu peisaje unice si fermecatoare. In completarea acestui tablou frumos si unic, pasarile ne vor insoti pe canalele si lacurile Deltei.
Dorim  sa va oferim un sejur cat mai placut si sa va aratam cele mai frumoase locuri din DELTA, asa cum numai noi localnicii cunoastem.
 
          Propunerea noastra include urmatorul pachet turistic:
- Cazare in camera dubla la pensiunea OPRISAN - 3 nopti;
- Mesele (se va intra cu cina si se va iesi cu micul dejun, iar in cele 2 zile va fi pensiune
completa, in pret fiind incluse si apa plata si tuica facuta din floare de salcam);
- Transfer Murighiol a Crisan si retur, precum si excursiile din cele 2 zile.
 
Politica pentru copii:
- Copiii cu varsta pana la 6 ani a platesc 25% din pretul pachetului;
- Copiii cu varsta intre 6 si 12 ani - platesc 50% din pretul pachetului;
- Copiii cu varsta peste 12 ani - platesc pretul pachetului intreg.
 
          Ziua I   
          Ne vom intalni la debarcaderul din localitatea  Murighiol, in jurul orei 14:00, intr-un punct stabilit de comun acord (de la Tulcea la Murighiol aveti de parcurs o distanta de aprox. 39 km, localitatea Murighiol fiind o poarta de intrare in Delta).
Dupa ce vom lasa masinile in parcare, ne imbarcam si plecam spre Crisan pe urmatorul traseu:
- Bratul Sfantul Gheorghe a canal Uzlina a lac Uzlina a lac Isacova a canal Litcov a canal Lung a canal Sulina (pe acest traseu vom putea admira minunatele peisaje deltaice si vom observa diferite specii de pasari) - Crisan  si sosire la pensiune.
          Dupa ce vom face repartizarea pe camere, vom sta la povesti si vom ciocni un paharel de tuica, iar seara vom servi o masa pescareasca asa cum numai localnicii deltei stiu sa o prepare.
 
            Ziua II
Dupa ce vom  servi  micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Bogdaproste  - lac Bogdaproste a lac  La Amiaza a lac Trei Iezere a lac  Radacinos a canal Radacinos a canal Heracleea a localitatea Mila 23 (sat lipovenesc situat pe malul Dunarii Vechi, unde vom putea vedea  case traditionale  cu un farmec aparte). In satul Mila 23 vom face un scurt popas, dupa care ne vom intoarce catre Crisan pe Dunarea Veche.  
Odata ajunsi la pensiune vom servi masa de pranz.  Seara, inainte de cina, vom schimba impresii despre cum a decurs ziua.
 
          Ziua III
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Magearu a Letea (aici vom vizita localitatea si
padurea cu acelasi nume. Avand in vedere ca distanta dintre localitate si padure este destul de mare, turul de vizitare se va organiza cu o caruta trasa de cai).
- Ulterior, ne vom intoarce la pensiune si vom servi masa de pranz.
Dupa servirea mesei de pranz, cei care doresc vor primi cate o undita si se vor putea distra la un pescuit pe canalul din spatele pensiunii!!!
- Seara- se va servi cina.
 
            Ziua IV
Micul dejun se va servi in jur de ora 09:00, dupa care ne vom imbarca si vom pleca spre localitatea Murighiol.
 
           Nu sunt incluse in pachet:
- Permisul de intrare in delta - 15 lei/pers/sejur;
- Parcarea, costul este de - 20 lei/masina/zi;
- Excursia cu caruta in padurea Letea - 20-25 lei/pers.
- Optional,nu este inclus in pretul pachetului, apus de soare in Delta Dunarii 80 lei/persoana, minim 6 persoane.

Descoperiti Delta Dunarii la Pensiunea Oprisan - Crisan
5 zile /4 nopti a Totul Inclus!!!!!!
  
                Delta Dunarii este un loc magic inconjurat de ape care nu inceteaza sa ne surprinda cu peisaje unice si fermecatoare, in completarea acestui tablou frumos si unic pasarile ne vor insotii pe canalele si lacurile Deltei.
Dorim  sa va oferim un sejur cat mai placut si sa va aratam cele mai frumoase locuri din DELTA, asa cum numai noi localnicii stim.
 
Pachetul include:
- Cazare in camera dubla la pensiunea OPRISAN - 4 nopti;
- Mesele (2 zile pensiune completa - 2 zile demipensiune, in pret fiind incluse si apa plata si tuica facuta din floare de salcam);
- Transfer Murighiol a Crisan si retur, 3 excursii cu barca;
Politica pentru copii:
- Copiii pana la 6 ani a platesc 25% din pretul biletului;
- Copiii intre 6 si 12 ani - platesc 50% din pretul biletului,;
- Copiii peste 12 ani - platesc bilet intreg.
 
Programul propus de noi este urmatorul:
            Ziua I  
            Ne vom intalni la debarcaderul din localitatea  Murighiol, in jurul orei 14:00, intr-un punct stabilit de comun acord (de la Tulcea la Murighiol aveti de parcurs o distanta de 39 Km, localitatea Murighiol fiind o poarta de intrare in Delta).
Dupa ce vom lasa masinile in parcare, ne imbarcam si vom pleca spre Crisan pe urmatorul traseu:
- Bratul Sfantul Gheorghe a canal Uzlina a lac Uzlina a lac Isacova a canal Litcov a canal Lung a canal Sulina (pe acest traseu vom putea admira minunatele peisaje deltaice si vom observa diferite specii de pasari) - Crisan  si sosire la pensiune.
            Dupa ce vom face repartizarea la camere, vom sta la povesti si vom ciocni un paharel de tuica , iar seara vom servi o masa pescareasca asa cum numai localnicii deltei stiu sa o prepare.
 
                Ziua II
Dupa ce vom  servi  micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Bogdaproste  - lac Bogdaproste a lac  La Amiaza a lac Trei Iezere a lac  Radacinos a canal Radacinos a canal Heracleea a localitatea Mila 23 (sat lipovenesc situat pe malul Dunarii Vechi unde vom putea vedea  case traditionale  cu un farmec aparte). In satul Mila 23 vom face un scurt popas dupa care ne vom intoarce catre Crisan pe Dunarea Veche.  
Odata ajunsi la pensiune vom servi masa de pranz , program liber , seara vom servi cina.
 
            Ziua III
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Magearu a Letea (aici vom vizita localitatea si
padurea cu acelasi nume,deoarece din localiate pana in padure distanta este destul de mare pentru a putea merge pe jos,turul se va organiza cu caruta trasa de cai).
- Ne vom intoarce la pensiune si vom servi masa de pranz .
Dupa servirea mesei de pranz cei care doresc vor primi cate o undita si se vor putea distra la un pescuit pe canalul din spatele pensiunii!!!
- Seara-cina.
 
Ziua IV
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina-varsarea dunarii in mare-plaja Sulina-vizitarea orasului Sulina, aceasta excursie dureaza o zi, masa de pranz o vom servi in oras (nu este inclusa in pachet)
- Spre seara ne vom intoarce catre pensiune ,
- Seara a cina.
 
 
 
                Ziua V
Micul dejun se va servi in jur de ora 09:00, dupa care ne vom imbarca si vom pleca spre localitatea Murighiol.
 
In pachet nu sunt incluse:
         -Permisul de intrare in delta 15 lei/pers/sejur,
         -Parcarea, costul este de 20 lei/masina/zi,
         -Excursia cu caruta in padurea Letea 20-25 lei/pers.
         -Optional, nu este inclus in pretul pachetului, apus de soare in Delta Dunarii,80 lei/persoana, minim 6 persoane.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Complex Class Sulina

Complex Class Sulina

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.05.2024

de la 643 Lei/pers.

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.05.2024

de la 1380 Lei/pers.

Sunrise-Crisan

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 4
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.09.2024

de la 1151 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn