× Hello Holidays

PENSIUNEA SALINA GYMNASIUM

Turda, Jud. Cluj, Romania

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

In inima Transilvaniei, in inima Turzii. Aici ne gsiti. In plin centrul orasului, la 100 m de centrul pietonal, de Catedrala Romano-Catolic (construit intre anii 1475-1504, pe amplasamentul unei biserici mai vechi, atestat documentar deja in anul 1342), de cldirea veche a Judectoriei construit intre anii 1795-1806, la 150 m de Teatrul Aureliu Manea si la 400 m de Muzeu (Palatul Princiar). Si, cu toate c locatia noastr e ultracentral, zona e foarte linistit, astfel c v veti putea bucura de sejurul dumneavoastr in tihn. Povestea noastr incepe cu mult vreme in urm. Cldirea in care functioneaz pensiunea e incrcat de istorie, fiind fostul sediu al gimnaziului unitarian, cldit incepand din 1796. Am imbinat ins vechiul cu noul, pentru ca dumneavoastr s beneficiati de confort. De altfel, cele 4 margarete sunt o garantie a dotrilor pe care le avem, dar si a calittii serviciilor pe care le oferim.
Personalul nostru e bine instruit asa c v vom intampina de fiecare dat cu zambetul pe buze, punandu-v la dispozitie cele 8 camere si 1 apartament, toate dotate dup standardele moderne. In plus, pensiunea noastr are o sal pentru evenimente, locuri pentru parcare in curtea interioar, sal pentru lectur / bibliotec / sal pentru recreere.
V asteptm s ne treceti pragul. Fie c v aflati doar in trecere, fie c v petreceti concediul de odihn, vom avea grij ca sederea  s v fie plcut si  reconfortant.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!