× Hello Holidays

Pensiunea Sarea-n Bucate

Turda, Jud. Cluj, Romania

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Pensiunea pune la dispozitia turistilor 13 camere mobilate in stil ultramodern, cu un total de 39 de locuri de cazare care asigura un confort familiar, conferindu-ti acel sentiment de aacasaa. Eleganta formelor si caldura cromatica sporesc sentimentul de liniste si ofera un plus de intimitate.
Tipurile de incaperi difera in functie de cerinte: regim single, double, matrimonial sau de tip familial. Camerele sunt mobilate si utilate complet- fiecare contine minibar, si este dotata cu tehnologie de ultima generatie: Wi-fi, TV LCD, telefon, control individual al climatizarii.
aLa Salinaa este brandul sub care au luat nastere vinurile ISSA, care glorifica numele vechii asezari romane Potaissa. Desi aparitia vinurilor aLa Salinaa pe piata romanesca s-a realizat relativ recent, acestea au obtinut distinctii valoroase in diferite concursuri, ocupind un loc de cinste in topul vinurilor de calitate din zona Trasilvaniei.
Podgoria are o suprafata de 70 de hectare, 45 dintre acestea fiind plantate cu soiurile Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Pinot Noir, Riesling de Rhein, Feteasca Neagra, Neuburger, Cabernet Sauvignon, plantarile fiind efectuate in ani diferiti.
Anul 2014 a adus cu sine si prima productie de vin al Cramei La Salina sub brandul ISSA.
Restaurantul situat in imediata apropiere a intrarii in Salina Turda Durgau, se bucura de o localizare privilegiata, intr-un cadru natural, sub soarele imbietor care invaluie dealurile Turzii. Restaurantul ofera oaspetilor un mic dejun consistent si energizant. Acesta se mai numeste si Restaurantul din vie. Punctul de plecare al proiectului aSarea-n bucatea l-a reprezentat investitia in revigorarea domeniului viticol din zona, asa ca in prezent, in pivnitele restaurantului se invechesc cele mai alese vinuri.
Aici turistii pot opta pentru urmatoarele:
- tururi ghidate in crama, cu prilejul carora puteti descoperi, procesul fabricarii vinului si intregul traseu pe care acesta il parcurge de la culegerea si presarea strugurilor pana la imbuteliere;
-vizite ghidate in vie, care constituie un prilej excelent de a de a imbina o plimbare in natura cu aflarea povestii vitei de vie de pe dealurile Durgaului, rezultat al reinvierii unor vechi traditii in domeniul viticol;
- degustari la cerere - iubitorii de vinuri isi pot activa pe deplin simturile in cadrul unor experiente gustative cu caracter privat, realizate intr-un spatiu natural deosebit;
- sesiuni de calarie la Salina Equines, unde, alaturi de specialisti, aveti posibilitatea de a va testa abilitatile ecvestre si experimenta relationarea cu prieteni necuvantatori;
- tururi ghidate in salina Turda, cu prilejul carora puteti afla in amanunt intreaga istorie a minei de sare.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!