× Hello Holidays

Riviera Perdika Hotel

Ioannina, GRECIA

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Riviera Perdika Hotel este un nou-construit hotel de 3 stele și capacitatea sa totala este de 21 camere. Este construit la doar 80 m de plaja Karavostasi, lângă un râu pitoresc. Riviera Perdika Hotel este situat în prefectura Thesprotia, în satul Perdika. Acesta este construit langa una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Ionica, Karavostasi, unde verdele și albastrul marii "sunt amestecate" armonios pentru a crea un peisaj idilic.

Full description

Acest hotel oferă conexiune Wi-Fi gratuita la internet, umbrele de soare gratuite și șezlonguri pe plajă, sală cu facilități pentru persoane cu handicap și capacitatea de acces în toate zonele, un restaurant, parcare gratuită și piscină cu jacuzzi. Perdika se află la doar 12 km departe de pitoresca statiune Syvota și 15 km de pe celebra Parga. Distanța sa de Igoumenitsa, capitala prefecturii, este de 35 km și de Ioannina mai puțin de o oră. Doar in partea opusa, în apropiere, există insulele rafinate Paxoi și Corfu, destinatii ideale pentru excursii de o zi.


Additional info


Additional info

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn