× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Royal G Hotel and Spa se află pe malul mării in Durrës și oferă cazare de 5 stele, o piscină in aer liber, un lounge comun și un bar. Acest hotel se află la cațiva pași de Plaja din Durrës și la 37 km de Piața Skanderbeg și pune la dispoziție o zonă de plajă privată. Acest hotel include o piscină interioară, o recepție nonstop și WiFi gratuit deschis in proprietate.

La acest hotel, camerele includ birou. Fiecare cameră o cutie de valori, iar unele camere de această proprietate vă oferă un balcon sau vedere la oraș. Toate unitățile de la Royal G Hotel and Spa sunt dotate cu televizor și articole de toaletă gratuite.

Royal G Hotel and Spa are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria italiană, mediteraneană și pizza. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, vegane și fără gluten.

Acest hotel se află la 41 km de Telecabina Dajti Ekspres și la 7,7 km de Shkëmbi i Kavajës. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 31 km de Royal G Hotel and Spa.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

Am fost astazi 26.05.2024 în aceasta excursie draguta.. ghidul nostru dl Munteanu "Duracel" a facut ca aceasta zi sa fie minunată. Felicitari multiple????????????????????????????

Sorin Popovici, 26.05.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn