× Hello Holidays

SEA ON.

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

INFORMATII GENERALE

Fie ca alegeti SEA ON MAMAIA pentru o escapada de weekend cu distractie si soare, fie pentru o vacanta prelungita in familie, cu relaxare si rasfat, aici veti gasi exact tot ceea ce va trebuie, la standard de inalta calitate: apartamente exclusiviste, vedere superba la mare din prima linie dar si proximitatea vestitelor cluburi si terase din Mamaia pentru distractii nocturne.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: Internet gratuit in toate camerele si spatiile din incinta. plaja privata cu beach-bar si sezlonguri, teren de volei / tenis de picior, loc de joaca pentru copii, activitati, divertisment, muzica Live, receptie, departament dedicat - Concierge: rezervari excursii in zona, atractii locale, experiente gastronomice,degustari la crame, rezervari la restaurante, curatenia zilnica a apartamentelor. Acces usor de realizat catre locurile de parcare, gratuite pe toata durata sederii. Locurile de parcare sunt pazite si monitorizate video. Serviciu de transfer aeroport.


Tarifele includ: acces gratuit la piscina incalzita, sezlonguri si prosoape de plaja gratuite, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), Wi-fi.
Pe plaja privata a complexului, se aloca 2 sezlonguri / apartament.


DESCRIERE CAMERE

Dotari camere: canale TV Internationale, TV Led- Cablu, Wi-Fi, sistem Smart Home, sistem climatizare, incalzire prin pardoseala, expressor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, frigider, pat matrimonial, sofa extensibila/neextensibila/dupa caz, uscator de par, dus, cada, halat baie, prosoape, papuci, cosmetice, balcon/terasa, cu mobilier (masa, scaune), bucatarie/chicineta utilata.
Optional: Pat suplimentar
Optional: baby cot


STUDIO
Un studio cu vedere laterala sau frontala la mare, proiectat inteligent, avand un spatiu generos, design modern si personalizat. Este complet echipat, dispune de sistem smart Home, mobilier de inalta calitate, oferind confort, functionalitate si rasfat.
Pune la dispozitie un spatiu deschis, cu bucatarie utilata, loc de luat masa si zona de dormit. Patul este primitor, cu saltea de inalta calitate si asternuturi din materiale premium, pentru maximum de relaxare si odihna.
Studio-urile dispun de terase, unde va puteti bucura de briza marii, savurand cafeaua de dimineata sau admirand luna rasarind din mare.
Capacitate:
Nr. maxim adulti: 2
Nr. maxim copii (0- 9 ani): 2
Suprafata studio: intre 37 si 42 mp


APARTAMENT 2 CAMERE
Un apartament cu vedere laterala sau frontala la mare, proiectat inteligent, avand un spatiu generos, design modern si personalizat. Este complet echipat, dispune de sistem Smart Home, mobilier de inalta calitate, oferind confort, functionalitate si rasfat.
Pune la dispozitie un living cu spatiu deschis, bucatarie utilata, loc de luat masa si un dormitor, fiind ideal pentru familii care doresc spatiu suplimentar si intimitate. Dormitorul este primitor, cu saltea de inalta calitate si aternuturi din materiale premium, pentru maximum de relaxare i odihna. Camera de zi poate fi o zona de dormit separata pentru copii si poate gazdui pana la doi adulti sau 3 copii.
Apartamentele dispun de terase, unde va puteti bucura de briza marii, savurand cafeaua de dimineata sau admirand luna rasarind din mare.
Capacitate:
Nr. maxim adulti: 4
Nr. maxim copii (0-10 ani): 2
Suprafata studio: intre 60 si 75 mp



APARTAMENT 3 CAMERE
Un apartament cu vedere la mare, proiectat inteligent, avand un spatiu generos, design modern si personalizat. Este complet echipat, dispune de sistem Smart Home, mobilier de inalta calitate, oferind confort, funcionalitate si rasfat.
Pune la dispozitie un living cu spatiu deschis, bucatarie utilata, loc de luat masa , 2 bai (una cu cada, una cu dus), doua dormitoare, fiind ideal pentru familii care doresc spatiu suplimentar si intimitate. Dormitoarele sunt primitoare, cu saltea de inalta calitate si asternuturi din materiale premium, pentru maximum de relaxare si odihna. Camera de zi poate fi o zona de dormit separata pentru copii si poate gazdui pana la doi adulti sau copii.
Apartamentul dispune de terasa generoasa, de aprox 40mp, pe toata lungimea apartamentului. Aici va puteti bucura de briza marii, savurand cafeaua de dimineata sau admirand luna rasarind din mare.
Capacitate:
Nr. maxim adulti: 6
Nr. maxim copii (0-10 ani): 4
Suprafata studio: 120 mp (din care, terasa 40mp)


FACILITATI EVENIMENTE
Sala de sedinte, capacitate maxima 30 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart.
Costul de inchiriere al salii este de 600 Lei /zi.





Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Dream Resort Adults only14+ cm

Dream Resort Adults only14+ cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 12.05.2024

de la 544 Lei/pers.

ROCA DEL MAR cm

ROCA DEL MAR cm

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 12.05.2024

de la 677 Lei/pers.

Povesti la mare..

Povesti la mare..

Mamaia Nord - Navodari, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 12.05.2024

de la 789 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn