× Hello Holidays

SILVER MOUNTAIN RESORT SPA - ELEXUS

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

CONTACT NUMAR TELEFON: , ADRESA EMAIL: office@resort-silvermountain.ro INFORMATIIGENERALE
SilverMountain Resort raspunde perfect nevoilor celor care doresc sa se bucure derelaxare si confort in mijlocul naturii.
SilverMountain Resort se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor carecauta confortul si relaxarea.
Apartamentele,prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, ofera o frumoasa privelisteasupra Masivului Postavaru, asupra partiilor si padurii din jur. Spatiile decazare ofera conexiune la internet wi-fi, cablu tv, finisaje cu materiale decalitate superioara existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializariisi cele dedicate odihnei.
DESCRIEREUNITATE DE CAZARE
ComplexSilver Mountain este format din 4 cladiri cu spatii de cazare si 1 cladiremultifunctionala unde sunt receptia, restaurantul si Centrul Spa, fara spatiide cazare. Accesul intre cladiri se face doar prin exterior.
Niciun apartament/camera nu dispune de chicineta sau bucatarie!
FACILITATIUNITATE
Complexuleste format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de lao camera la trei, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionalacare cuprinde un spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscinaexterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, parcaresubterana, sali de conferinta. Animale de companie permise contra unei taxe.Carnet de sanatate obligatoriu.
DESCRIERECAMERE
Spatiide cazare:
-57 camere duble,
-42 apartamente (dormitor si living),
-30 apartamente cu 2 camere (2 dormitoare si living),
-camere Family cu pat matrimonial si canapea neextensibila,
-Royal Junior suite si Deluxe Junior suite au semineu, canapea extensibila,smart TV, fierbator de apa, terasa, seif, minibar, cuptor cu microunde, singuradiferenta intre suite este baia, tipul de cada este diferit. Royal Junior Suiteare cada freestanding.
-One Bedroom Apartment - apartament la etajul 5 , in corpul D , cu dormitory siliving cu canapea extensibila , 2 bai: 1 baie cu cada in dormitor si baie cudus in living, balcon cu vedere la munte. Suprafata : 70 metri patrati.
-ADULT ONLY - Executive Double With Hot Tube Mountain View - camera dublaexecutive cu jacuzzi propriu . Se afla la etajul 6 , are privelistespectaculoasa asupra muntilor din jacuzzi. Terasa , baie cu dus. Suprafata 70metri patrati
-ADULT ONLY - Deluxe Double With Hot Tube Mountain View - camera dublaexecutive cu jacuzzi propriu . Se afla la etajul 6 , are priveliste catre paduredin jacuzzi. Balcon , baie cu dus. Suprafata 60 metri.
-ADULT ONLY - Executive Double with Hot Tube Mountain View - Camere dublaExecutive,pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte.
-ADULT ONLY - Deluxe Double with Hot Tube Mountain View - Camere dublaDeluxe,pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte.
-Junior Suite with Mountain View Fireplace - Camere dubla, patmatrimonial, canapea extensibila, semineu, balcon cu vedere la munte.
-ADULT ONLY - Penthouse with Mountain View, Hot Tube Fireplace -Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara, dormitor nivelsuperior, pat matrimonial, living nivel inferior, semineu, canapea, jacuzzi,balcon cu vedere la munte.
-ADULT ONLY - Penthouse Elexus - Postavaru Best Mountain View,Hot Tube Fireplace - Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara,dormitor nivel inferior, pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere lamunte, living nivel superior, canapea extensibila.
Dotaricamere: TV, minibar,baie cu cada sau dus, balcon, internet wi-fi, uscator de par, seif.
Apartamentelesunt dotate cu televizor/plasma, telefon, minibar, internet Wi-Fi, terasa,grupuri sanitare cu cada sau dus si uscator de par; o parte cu living sidormitor, si o parte cu doua dormitoare si un living, fiecare cu grup sanitarpropriu, terasa comuna.
LOCALIZARE
InPoiana Mica, aflata la intrarea in statiunea Poiana Brasov dinspre Brasov
ATRACTIITURISTICE
CastelulBran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra.
SERVICIIDE MASA
Seacorda in restaurantul propriu. Mic dejun sistem bufet suedez, pranzul si cinain sistem fisa a-la-carte.
FACILITATIEVENIMENTE
Sala de conferinta. Dotari: videoproiector,flipchart, dispune de lumina naturala, capacitate maxima 300 persoane(aranjament teatru).

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Silver Mountain Resort

Silver Mountain Resort

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 975 Lei/pers.

. Pensiunea Orizont

. Pensiunea Orizont

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 595 Lei/pers.

Elexus Poiana Brasov

Elexus Poiana Brasov

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun (bufet) / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 1431 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn