× Hello Holidays

Sunquest

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Este situat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor ,,Favorit si ,,Melodia, la aproximativ 150 de metri de plaja.  

Camere: Cazarea se face in camere cu balcon (cu mobilier de terasa si uscator haine), tamplarie PVC, A/C, frigider (cu regim de minibar), TV LCD, radio-casetofon, seif pentru valori, uscator de par.

Restaurant:
Serviciile de masa: Pentru serviciile de masa solicitate turistii vor primi la check-in un card special care se va restitui la receptie, la check-out. Contravaloarea serviciilor de masa inscrisa in card este egala cu suma alocata pentru serviciile de masa conform rezervarii. Cu acest card vor putea achita nota de plata la restaurantul hotelului Sunquest pentru intreaga familie, in oricare dintre zilele sejurului si la oricare dintre mese, sistem de servire a la carte. Cardul de masa nu poate fi folosit pentru plata consumatiei de la piscina sau barul de la receptie. Achizitionarea serviciilor de masa pentru copii este optionala.

Servicii gratuite: 
* Turistii vor avea asigurate GRATUIT pentru plaja cate 2 sezlonguri pentru fiecare camera dubla (indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera).
FOARTE IMPORTANT! Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare, accesul la PLAJA si PISCINA Hotelului Sunquest facandu-se doar cu conditia purtarii acestora la mana.Turistii Hotelului Sunquest beneficiaza de urmatoarele SERVICII GRATUITE: parcare (in limita disponibilitatii a 90 locuri), accesul la piscina pentru adulti, jaccuzi, piscina pentru copii cu apa incalzita, WI-FI, sezlonguri si umbrele pentru plaja, loc de joaca, spectacole pentru copii. Alte servicii gratuite: sezlong/ umbrela la piscina (in limita disponibilitatii), jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la piscina), servicii de secretariat (unele dintre serviciile de secretariat pot fi contra cost), primire si expediere corespondenta, informatii turistice.

NORME DE CONDUITA HOTEL SUNQUEST
1. Este interzisa cazarea in camerele de hotel a unui numar de turisti mai mare decat numarul de locuri aferent camerei respective. Sunt exceptati:
a. copiii sub 10 ani (maxim 2 copii pe camera) care dorm cu parintii, folosind paturile din dotarea camerei;
b. copiii intre 10-14 ani (1 copil pe camera) cu conditia inchirierii unui pat suplimentar, achitand 50% din tariful unui loc;
c. o persoana peste 14 ani cu conditia inchirierii unui pat suplimentar, achitand integral tariful unui loc.
2. Este interzisa introducerea in hotel a materialelor usor inflamabile precum:
a. Butelii cu propan sau alt gaz inflamabil
b. Spirtiere
c. Gratare cu carbuni
3. Este interzisa introducerea in hotel si utilizarea de aparatura electrica de mare putere precum:
a. Friteuze
b. Gratare electrice, plite electrice
c. Radiatoare
4. Este interzisa folosirea sistemelor audio la volum mare pentru a nu deranja pe ceilalti turisti.
5. Este interzisa introducerea si consumul in incinta hotelului de alimente perisabile. Frigiderele din dotarea camerelor de hotel sunt destinate pastrarii la rece strict a produselor de minibar aprovizionate de catre noi.
6. Este interzis consumul in camera de hotel a fructelor care pot conduce la deteriorarea mobilierului sau a inventarului moale (pepeni, orice fructe zemoase, etc). Pentru consumul acestora va rugam sa solicitati o masa in cadrul restaurantului.
7. Este interzisa cazarea/introducerea in hotel a animalelor de companie.
8. Este interzis fumatul in Complexul hotelier Sunquest a camere, holuri, receptie, restaurant, sali de conferinte, in toate spatiile inchise.
9. Este interzisa utilizarea inventarului camerei in alte scopuri decat a celor pentru care a fost destinat.
10. Este interzisa folosirea prosoapelor din camera la plaja sau piscina hotelului.
11. Este interzis transportul si manipularea accesoriilor de plaja gonflabile de dimensiuni mari (saltele, fotolii, etc.) in stare umflata in hotel. Pentru pastrarea acestora este amenajat un depozit special.
12. Ziua de cazare incepe la ora 16:00, iar eliberarea camerelor trebuie facuta pana cel tarziu la ora 12:00 a zilei de expirare a sejurului.
13. ATENTIE! Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare pe care le vor purta obligatoriu la mana. Numai pe baza acestor bratari de acces purtate la mana, nedetasabile, netransmisibile, se va face accesul la plaja si la piscina Hotelului si vor putea folosi sezlongurile si umbrelele pentru plaja.
14. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita doar in schimbul celei deteriorate. Bratara va fi predata la receptie, la check-out, odata cu predarea cheii de la camera si a cardurilor pentru masa / bariera, in caz contrar vor trebui sa achite contravaloarea acestora.
15. In cazul in care Turistul nu respecta prevederile mai sus descrise acesta este obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.

NORME DE CONDUITA PLAJA
1. Accesul la plaja, in zona special amenajata pentru oaspetii Hotelului Sunquest, se face strict pe baza bratarilor de acces, personalizate cu logo Sunquest.
2. Accesul, in conditiile purtarii bratarii de identificare personalizate cu logo Sunquest, este GRATUIT. Bratarile de identificare se obtin odata cu cazarea turistilor la Hotelul Sunquest si este obligatoriu a fi purtate la mana pe toata perioada sejurului.
3. Este interzisa ocuparea sezlongurilor de catre turistii care nu au bratari de acces personalizate cu logo Sunquest la mana.
4. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita la receptia Hotelului Sunquest doar in schimbul celei deteriorate; in cazul pierderii bratarii, turistii vor achita 10 lei la receptia hotelului.
5. Turistii hotelului Sunquest beneficiaza de cate 2 sezlonguri / camera dubla, indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera.
6. Nu se pot face rezervari de sezlonguri. Turistii sunt rugati ca la plecarea de la plaja sa aseze sezlongurile in pozitia in care le-au gasit initial.
7. Administratia Complexului Sunquest isi rezerva dreptul de a efectua controale de rutina cu scopul de a preveni folosirea sezlongurilor de catre persoanele care nu sunt cazate la Hotel Sunquest.
8. In cazul unor conditii atmosferice extreme, conducerea poate lua decizia de a strange de pe plaja sezlongurile si / sau umbrelele pentru evitarea deteriorarii lor.
9. Societatea SUNQUEST SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale lasate sau uitate pe plaja / sezlong.
10. Va rugam sa pastrati sezlongurile si umbrelele in conditii bune de exploatare.
11. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa / rau intentionata, producerea de distrugeri a dotarilor sau oricaror altor bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare, turistul fiind obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.
12. Pentru conservarea si protectia mediului inconjurator, turistii au obligatia de a pastra curatenia pe spatiile unde sunt amplasate sezlongurile si umbrelele. Pentru gunoiul menajer exista cosuri de gunoi special amplasate in perimetrul zonei. NU aruncati in apa marii sau in nisip resturi alimentare sau tigari.
13. Sezlongurile se ocupa numai pe principiul aPrimul venit - primul servita
14. Personalul nu are voie sa rezerve sezlonguri si sa incaseze taxe.

NORME DE CONDUITA PISCINA HOTELULUI SUNQUEST
1. Accesul permis numai oaspetilor Hotelului Sunquest
2. Accesul se face doar pe baza bratarilor primite de la receptia Hotelului Sunquest
ATENTIE! Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare pe care le vor purta obligatoriu la mana. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la piscina Hotelului Sunquest.
3. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita doar in schimbul celei deteriorate. Bratara va fi predata la receptie, la check-out, odata cu predarea cheii de la camera si a cardului pentru bariera. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10 lei pentru inlocuire.
4. Folosirea piscinei se face pe propriul risc.
5. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii
6. Este interzisa introducerea de bauturi din afara unitatii
7. Capacitate imbaiere simulatana: maxim 50 persoane.
8. Folosirea piscinei este permisa intre orele 9.00 - 19.00
9. Turistii au obligatia de a face dus inainte de a intra in apa
10. ATENTIE! Accesul copiilor cu varsta de pana la 4 ani se face doar daca poarta scutece speciale pentru apa. Acestea pot fi achizitionate de la receptia hotelului.
11. Este interzis saritul in apa
12. Nu este permisa rezervarea in avans a sezlongurilor
13. Nu este permisa folosirea colacelor si saltelelor in apa
14. Copiii sub 12 ani pot inota numai in prezenta unui adult
15. Accesul adultilor in piscina pentru copii este STRICT INTERZIS.
16. Aveti grija sa nu va raniti, nu alergati pe pardoseala uda
17. Persoanele cu boli contagioase sau infectii ale pielii nu au permisiunea de a folosi piscina
18. Este interzisa folosirea prosoapelor din camera la piscina
19. Este strict interzis distrugerea si/sau deteriorarea oricror echipamente, dotri sau amenajri din incinta piscinei. Orice actiune de distrugere a bunurilor, echipamentelor si/sau a locurilor special amenajate apartinand SC SUNQUEST va fi imputat celui responsabil, iar valoarea va fi stabilit conform situatiei din contabilitatea societatii, turistul fiind obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.

Tarifele NU includ taxa de statiune sau alte taxe speciale pe care turistii au obligatia de a le achita la receptie in momentul sosirii.Taxele speciale nu pot fi achitate cu vouchere de vacanta.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Palace Lake Mezotermale

Palace Lake Mezotermale

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.05.2024

de la 959 Lei/pers.

Academy (Fostul hotel Veronica)

Academy (Fostul hotel Veronica)

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 21.05.2024

de la 500 Lei/pers.

Palace Adriana Vile

Palace Adriana Vile

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.05.2024

de la 1798 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn