× Hello Holidays

Galaxy Beach Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

  • 7
  • 4
  • Avion
Grabeste-te! Inca 7 de persoane se uita
Acum 7 ore a fost cea mai recenta rezervare
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Amplasare

Acest hotel se află în Mahmutlar, în apropiere de plaja.

Dotări

Hotelul cu un lift dispune de 116 camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de un seif, de un spațiu cu televizor, de asistență medicală, la anumite ore de room service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune volei de plajă celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Turcia - Alanya | MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT - 7 nopti avion

Sejur Turcia - Alanya | MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT - 7 nopti avion

Alanya, Antalya, Turcia

  • 7
  • 5
  • 7 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.06.2024

de la 1509 €/pers.

 Sejur Turcia - Alanya | DIZALYA PALM GARDEN - 7 nopti avion

Sejur Turcia - Alanya | DIZALYA PALM GARDEN - 7 nopti avion

Alanya, Antalya, Turcia

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 12.06.2024

de la 599 €/pers.

 Sejur Turcia - Alanya | ARSI ENFI CITY BEACH HOTEL - 7 nopti avion

Sejur Turcia - Alanya | ARSI ENFI CITY BEACH HOTEL - 7 nopti avion

Alanya, Antalya, Turcia

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 12.06.2024

de la 419 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn