× Hello Holidays

Amphoras Blu (ex Shores Aloha Sharm)

Sharm El Sheikh, Egipt

  • 7
  • 4
  • Avion
Grabeste-te! Inca 7 de persoane se uita
Acum 3 ore a fost cea mai recenta rezervare
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Amplasare

Acest resort se află la Sharm el-Sheikh, chiar pe plajă.

Dotări

Resortul cu aer condiționat cu un lift dispune de 206 camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile complexului se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre celelalte oferte se numără servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei și călărie. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, scufundări subacvatice și aqua-fitness, iar contra plată snorkelling. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Resortul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Coral Hills (recomandat 3*) - 7 nopti

Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Coral Hills (recomandat 3*) - 7 nopti

Sharm El Sheikh, Egipt

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.03.2025

de la 569 €/pers.

 Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Dreams Vacation - 7 nopti

Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Dreams Vacation - 7 nopti

Sharm El Sheikh, Egipt

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.03.2025

de la 659 €/pers.

 Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Oriental Rivoli Hotel & Spa - 7 nopti

Sejur Egipt - Sharm El Sheikh | Oriental Rivoli Hotel & Spa - 7 nopti

Sharm El Sheikh, Egipt

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu avionul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 04.05.2024

de la 729 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn