× Hello Holidays

GOLDEN AGE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

  • 7
  • 4
  • Avion
Recenzii turisti
Asistenta turistica locala
Unitati de cazare atent selectionate
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Golden Age Hotel, a fost construit în anul 1996, clădirea principală-în anul 2003, suprafața totală fiind de 10.000 mp. Este un hotel modern, cu un restaurant unde se pot servi preparate tradiționale, cu multiple alte faciltati pe care le pune la dispoziția turiștilor săi. Aici, la Hotel Golden Age, fiecare dintre noi, cu siguranță, se va simți bine.

Plaja

Plaja este privata amenajata cu sezlonguri, umbrele si saltele gratuite. 


Activitati

Baie turceasca, sauna, sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa, mini-golf, program de animatie, biliard, sporturi nautice. 


Facilitati hotel

Oferă o zonă de plajă privată, piscină în aer liber şi o piscină interioară. Există un centru de spa cu baie turcească, un teren de tenis şi acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.

Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri tradiţionale turceşti şi din bucătăria internaţională. Barul este locul ideal pentru a savura băuturi răcoritoare.

Oaspeţii se pot menţine în formă în centrul de fitness şi se pot relaxa în saună sau în camera de masaj. La Hotelul Golden Age puteţi juca un meci de tenis sau de minigolf. Bucuraţi-vă de soare pe şezlongurile de la piscină şi de pe plajă.


Facilitati camere

Camerele Hotelului Golden Age Bodrum au aer condiţionat, televizor, minifrigider şi un balcon sau patio. Baia privată are duş şi toaletă. Unele camere oferă vedere la mare.


Localizare

Acest hotel este situat pe malul Golfului Yalikavak, iar aeroportul Milas-Bodrum este la 56 km de Hotelul Golden Age Bodrum.


Categorie

4*


Tip de masa

All Inclusive


Website

http://www.goldenagehotel.com/golden-age-bodrum-yalikavak


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

 Sejur Turcia - Bodrum | JOKER BODRUM 2024 - 7 nopti autocar

Sejur Turcia - Bodrum | JOKER BODRUM 2024 - 7 nopti autocar

Bodrum, Bodrum, Turcia

  • 7
  • 4
  • 7 Nopti / All Inclusive / Transport cu autocarul
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 07.10.2024

de la 279 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn