Sus

Marmaris este o destinatie potrivita pentru familiile cu copii, indiferent de varsta, pentru ca gama de activitati distractive este foarte variata.

Iata doar cateva idei de activitati care ii vor incanta la culme pe cei mici.

1. Distractie pe plaja Icmeler

Icmeler este mai linistita decat plaja Marmaris, dar este la fel de bine organizata si dotata cu sezlonguri si umbrele. Nu este nevoie ca la ora pranzului sa plecati de sub umbrela, pentru ca puteti comanda mancare si bautura de la vanzatorii locali. Cei mici vor fi incantati sa se balaceasca in apa linistita si putin adanca la mal si sa se joace in nisipul fin.

2. Vizita la delfini

Centrul de terapie cu delfini este unul dintre locurile preferate ale copiilor. Cei mici se pot intalni cu simpaticele inotatoare stand pe o platforma, insotiti de instructori, si ii pot hrani cu peste. Iar cei mai mari (peste 12 ani) se vor bucura peste masura cand vor afla ca pot sa inoate cu delfinii.

3. Parcul acvatic Marmaris

Este cel mai mare din Marmaris si potrivit pentru toate varstele. Cei mici se distreaza de minune in piscinele pentru copii si la mini – tobogane, iar cei mai mari sunt entuziasmati de distractii precum toboganul Space bowl.

4. Parcul Aqua Dream

Desi mai mic decat Marmaris, Aqua Dream este, totodata mai putin aglomerat, dar la fel de distractiv si o buna alternativa pentru va racori putin.

5. In cautarea lui Nemo

Mergeti la pescuit cu vasul „In cautarea lui Nemo”. Pranzul este inclus in pretul excursiei, iar distractia este garantata. Veti face si o oprire intr-un golf linistit, unde puteti inota sau face snorkeling.

]]>