Sus

Acum ca am trecut la ora de vara, ca vremea este mai calda, iar natura a inceput sa infloreasca, va recomandam cateva destinatii de top din Europa pe care trebuie sa le vedeti primavara.

Amsterdam

Celebru nu doar pentru Cartierul Rosu, ci si pentru emblematica floare olandeza, Amsterdamul este gazda perfecta pentru a sarbatori primavara. O plimbare pe canale sau cu bicicleta, o vizita la impresionantul Keukenhof, supranumit si „Gradina Europei” sunt doar cateva activitati pentru o escapada plina de bucurie si energie.

Budapesta

Cunoscut si ca „orasul-spa”, Budapesta va relaxeaza prin activitati de wellness, health and beauty. Reputatia de oras al culturii va aminteste, insa, ca o plimbare de-a lungul Dunarii sau prin Castelul din Buda, care face parte din patrimoniul UNESCO, sunt obligatorii pentru un city break reusit pe vreme de primavara in Budapesta.

Paris

Desigur, de pe lista nu poate lipsi Parisul. Alegerea oarecum previzibila este justificata de frumusetea Gradinilor Luxembourg sau Tuileries, dar si de placerea inegalabila de a bea o cafea in Saint Germain, in timp ce privesti multimea boema bucurandu-se de cea mai romantica primavara.

Roma… sau Florenta

Cand vine vorba de Italia, este foarte greu sa ne hotaram. Asa ca va recomandam un „dolce vita” de primavara la Roma sau Florenta, unde comorile renascentiste, alaturi de portocalii bucurosi de oaspeti si parcurile regale precum Villa Borghese va vor rasfata cum stiu ele mai bine.

Lisabona

Desi Lisabona este o destinatie pe care o puteti vizita pe parcursul intregului an datorita vremii blande, soarele de primavara ii da un farmec aparte. O plimbare pe plajele pitoresti de la Cascais sau prin zona Parque des Nacoes iti dezvaluie secretele vietii portugheze. Pentru o vacanta reusita, o cina cu produse locale, asezonata cu savurosul vin portughez, este obligatorie.

]]>