Sus

Vacanța perfectă în funcție de zodie? Ține nu doar de destinație, ci și de partenerul cu care alegi să-ți petreci timpul în călătorii. Fiecare semn zodiacal prezintă anumite particularități după care trebuie să ne ghidăm în alegerea destinației și a persoanelor de care ne înconjurăm. În timp ce unii preferă să se cufunde în culturi locale, alții optează pentru o vacanță cu All Inclusive. Iar când vine vorba despre zodii, lucrurile sunt destul de clare. O vacanță rustică perfectă pentru tine ar putea fi un dezastru pentru partenerul tău… și invers. Tocmai de aceea, află care ar fi partenerul perfect pentru o vacanță reușită, în funcție de semnul zodiacal. Iar iubitul / iubita nu este compatibil, găsește o destinație care să vă poată bucura pe amândoi, pentru a nu vă strica sejurul. 

Vacanța cu partenerul Berbec

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este un aventurier independent, care iubește să descopere tărâmuri noi. Este tipul care își creează propriul itinerariu, plin de activități, pentru nu avea remușcări ulterioare că a ratat vreo atracție. Balanța relaxantă este perechea perfectă de călătorie a Berbecului, deoarece îl va lăsa să preia conducerea. Iar dacă abordarea îndrăzneață a Berbecului nu reușește să impresioneze localnicii, amabilitatea Balanței va reuși să găsească un echilibru plăcut și să salveze sejurul. 

Vacanța cu partenerul Taur

Taurul poate fi încăpățânat în ideile lor și are propriul ritm, pe care îl păstrează cu înverșunare. Ca semn al pământului, el gravitează spre plăceri senzuale. Va testa alimente exotice și se va bucura să se scalde în mare, relaxându-se apoi la soare, pe o plajă îndepărtată. Racul adoră să ia confortul acasă cu ei oriunde ar merge, fiindu-i astfel un prieten ideal de călătorie. Ambii sunt ușor de convins să renunțe la șezlongurile de la piscina hotelului, în favoarea unei plaje noi descoperite.

Vacanța cu partenerul Gemeni

Extrem de sociabili, Gemenii au tendința de a se plictisi cu ușurință. Ei ar trebui să-și integreze flexibilitatea în itinerariile de călătorie, astfel încât să fie liberi să-și urmeze stările de spirit. Multe și schimbătoare. Săgetătorul este dornic de cunoaștere și aventură, fiind un partener perfect pentru vacanțe. Ei nu vor fi deranjați de schimbările de planuri din ultimul moment ale Gemenilor, atâta timp cât implică o experiență nouă. La finele zilei, aceste două semne vor fi încântate să-și reînnoiască activitățile preferate.

Vacanța cu partenerul Rac

Racul poate fi uneori un om de acasă. Va gravita spre destinații cu ritm lent, unde să găsească localnici prietenoși care să-l facă să se simtă binevenit. Este destul de sensibil și ușor de copleșit în anumite situații. Cum Fecioara excelează la preluatul conducerii în detaliile activităților zilnice, o recomandăm ca parteneră de vacanță. Ambele semne apreciază îngrijirea de sine în moduri diferite. Fecioara se va asigura că Racul păstrează obiceiurile sănătoase, în timp ce Racul va forța Fecioara să încetinească ritmul și să se relaxeze.

Vacanța cu partenerul Leu

Leul are un mod aparte de a-și face cunoscută prezența. Condus de impulsuri, Leul gravitează spre medii pline de viață, unde poate străluci prin creativitate. Partenerul lui perfect este Berbecul. Deși la fel de independent, el nu îi va amenința Leului poziția în lumina reflectoarelor, așa că nu există motiv de dispută.  Berbecul este unul dintre puținele semne care pot fi în concordanță cu ritmul Leului, bucurându-se totodată de entuziasmul și curiozitatea minunată a acestuia.

Vacanța cu partenerul Fecioară

Poate fi dificil să convingi Fecioara să-și ia liber. Persoanele născute cu acest semn zodiacal se îngrijesc cu atenție și sunt mereu dornice să îi ajute pe ceilalți să își trăiască viața cât mai bine. De multe ori, vacanțele lor implică puțină relaxare și ceva mai multe cauze umanitare. Sunt atrase de ele. Tocmai de aceea, Fecioara se potrivește bine cu Gemenii extrem de sociabili. Ambele semne sunt stăpânite de Mercur, planeta comunicării, călătoriilor și comerțului, ceea ce îi transformă în multi-taskers calificați și gânditori rapizi: două trăsături benefice în vacanțe.

Vacanța cu partenerul Balanța

Semnul Balanței, condus de Venus, este inspirat de frumusețe, de linii artistice și de traiul boem, armonios. Balanțele vor avea probleme în a-și face prieteni în timpul vacanțelor și vor aprecia destinațiile care prezintă minunile naturale ale lumii. Se potrivesc mănușă cu Peștii, care au calități similare. Ambele semne adoptă o abordare relaxată a luării deciziilor și nu le va plăcea să-și facă planuri din mers.

Vacanța cu partenerul Scorpion

Poate cel mai misterios semn al zodiacului, Scorpionul este motivat să ajungă la inima unei destinații, indiferent de obstacole. Vor fi atrași de călătorii care îi ajută să descopere istorii ascunse, pentru a își înțelege mai bine locul în lume. Se potrivește cu Capricornul care preferă, la rândul său, profunzimea lucrurilor, nu superficialitatea. Drumurile anevoioase și sacrificiul trezirii în zori nu intimidează aceste semne. Vor fi fericiți să se plimbe, să urce sau să rapeleze unul lângă celălalt, dacă asta înseamnă escaladarea unui nou vârf.

Vacanța cu partenerul Săgetător

Simbolizat de arcaș, Săgetătorul are întotdeauna ochii ațintiți spre următoarea aventură. Acest semn ambițios de foc este motivat de noi experiențe și va pleca cu fericire în aflarea necunoscutului. Vărsătorul este, în mod similar, imprevizibil și deschis provocărilor intelectuale. Va fi bucuros să îmbrățișeze ideile Săgetătorului, astfel că niciun semn nu se va simți deranjat de deciziile celuilalt.

Vacanța cu partenerul Capricorn

Capricornul nu a întâlnit un munte pe care să nu-l poată escalada. Și nici nu concepe asta, fiind capabil să încerce diferite metode pentru a ajunge în vârf. Pasionat de provocări, Capricornului îi trebuie o zodie care să-i reamintească pe alocuri că este bine să te mai și relaxezi. Îi recomandăm Taurul. Lipsit de viziune, el este tovarășul perfect pentru a echilibra încăpățânarea Capricornului.

Vacanța cu partenerul Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer neconvențional, care nu se gândește să iasă în evidență. El vede valoare în diferențele noastre și sunt motivați să dezvăluie lucruri comune, menite să ne apropie. Preferă vacanțele care să-i prezinte stiluri de viață alternative și care să-l inspire în schimbarea modului de viață. Scorpionul va aprecia natura indiscretă a Vărsătorului și va avea o mulțime de idei despre cum să facă vacanța unică. Se vor provoca reciproc să se aventureze în afara zonelor lor de confort, ceea ce le va aduce bucuria trăirii unor senzații noi.

Vacanța cu partenerul Pești

Ca ultim semn al zodiacului, Peștii poartă înțelepciunea tuturor semnelor de dinainte 😊 Asta nu înseamnă că Peștii sunt mai evoluați decât restul semnelor, doar că sunt mai capabili să empatizeze cu „problemele” fiecăruia. Acest semn intuitiv de apă este înclinat spre artă și frumusețe. Îi place să exploreze, știe să asculte și are iscusința de a se descurca în aproape orice situație. În timp ce Leul ar putea fi mai extrovertit decât Peștii, ambele semne prosperă în mediile sociale. Peștii vor ajuta Leii să încetinească ritmul, pentru a forma conexiuni autentice, iar Leii îi va încuraja pe Pești să se despartă de acea flexibilitate care nu le permite să se bucure pe deplin de ceea ce și-ar dori ei să realizeze.