Sus

Suntem în plin sezon de organizare a vacanțelor. În timp ce unii se axează pe pârtiile de schi, alții își fac planuri pentru Valentine’s day, Dragobete, 8 Martie sau pentru vacanța de vară. Oferte Early Booking  sunt pentru orice tip de vacanță ți-ai alege. Dacă, însă, luăm în considerare cele mai apropiate sărbători, pline de romantism, clar ai nevoie și de un cadou aparte pentru jumătatea ta. Pentru majoritatea dintre noi provocarea este aceea de a găsi cadouri noi și originale pentru prieteni și persoane dragi, mai ales dacă cei dragi nouă iubesc să călătorească. Ce-ai spune de câteva daruri care vă vor face aventurile viitoare și mai interesante? Am ales 20 dintre cele mai bune articole și accesorii legate de călătorie, cuprinzând totul, de la gadgeturi inteligente, până la cărți clasice de călătorie. Alege și oferă zâmbete.

Rucsac retro din piele

Cele mai bune accesorii de călătorie sunt atât elegante, cât și practice, iar acest tip de rucsac pentru femei se potrivește oricărui stil. Este ideal pentru viața de zi cu zi, suficient de încăpător pentru toate gadget-urile și alte produse esențiale. Peste toate, este confortabil și poate fi ținut în trei moduri diferite – ca un rucsac convențional, de mâner sau ca geantă de umăr. Imposibil să dai greș cu ea.

Troller de platină

Bagajele sunt întotdeauna un obiect minunat pentru cadou, deoarece vei fi sigur ca va fi folosit de catre persoana respectivă! Iar un călător cu experiență știe să recunoască un troller de calitate, o valiză solidă și robustă fiind necesară oricărui călător. Confecționat din aluminiu anodizat, aceste tipuri de valize sunt pe cât de frumoase, pe atât de rezistente. Chiar dacă sunt trântite pe banda de transport sau zguduite de personalul aeroportului, interiorul este în siguranță, tocmai datorită materialului. Alege un bagaj cu mâner ergonomic în 3 poziții și cu 4 roți duble pentru o ușoară manevrabilitate și o alunecare lină.

Mască de dormit cu bluetooth Joseche

Pentru cei care dorm cu greu în timpul transportului, măștile de dormit sunt salvatoare. Masca de dormit Joseche cu bluetooth este și mai uimitoare față de cea normală. Îți permite să asculți muzică, fără căști sau dopuri de urechi suplimentare. Masca are, de asemenea, o curea flexibilă, care poate fi ajustată cu ușurință pentru cea mai confortabilă poziție pentru cap.

Prosop de plajă anti-nisip

Cât de inovativ poate fi un prosop de plajă? Ei bine, nu cred că te aștepți la asta. Acest prosop revoluționar folosește o tehnologie textilă de ultimă oră, care nu permite nisipului să rămână pe material. Mai exact, fibrele sale fac nisipul să treacă prin el, pentru a nu se mai lipi de tine. Prosopul este ușor, dar totuși foarte absorbant, și se usucă rapid. El poate fi pliat compact, astfel încât să se încadreze confortabil chiar și într-o geantă de dimensiuni mici.

Portofel Zoppen

Un portofel rezistent și ușor, Zoppen ne revoluționează cu o nouă inovație când vine vorba despre portofele de călătorie. Este realizat din poliuretan premium și piele de căprioară. Este suficient de spațios pentru a ține toate elementele esențiale de transport: pașaport, carte de îmbarcare, cărți de credit, monede, smartphone și pix.

Căști wireless HUAWEI

Oricine folosește căști wireless în viața cotidiană va aprecia acest cadou. Căștile stereo wireless de la Huawei sunt o alegere excelentă tocmai datorită funcționalității lor impresionante, care include apeluri vocale cu funcție BT, efect de sunet stereo de înaltă calitate, detecție inteligentă a uzurii și funcționare dublă, precum multe altele.

Perna de călătorie Cushion Lab

Conceput cu un contur ergonomic, pentru a crea un loc confortabil de odihnă, această pernă inovatoare și compactă de călătorie este ideală pentru cei care abia reușesc să adoarmă pe drumul către destinație. Are o parte inferioară care îți acoperă gâtul și o parte mai înaltă, care servește ca suport pentru bărbie  – atunci când dormi pe burtă sau în lateral. Trebuie doar să rotești perna pentru a schimba suportul conform preferințelor tale.

Abonament la o revistă de călătorii

Practic, îi aduci un pachet plin de povești inspiraționale despre vacanțe de relaxare, explorare, expediții și aventuri. Alege o revistă artistică, cu linie jurnalistică și care susține tradiționalul de călătorie prin concentrarea pe călătoriile personale. Acest tip de abonament ar reprezenta un cadou minunat pentru orice iubitor de vacanțe, dornic să descopere lucruri noi din experiențele unice de călătorie povestite de pasionați ca el.

Notebook Moleskine

Pentru mulți, păstrarea notițelor din jurnal este o parte esențială a călătoriei, iar notebook-urile de la Moleskine pot reprezenta un cadou folositor și stilat. Cu o copertă legată de carton, pagini de hârtie ivory de lux, închidere elastică, o panglică de marcă și o varietate de machete de pagini, notebook-ul clasic Large Ruled de la Moleskine poate fi un tovarăș prețuit de orice călător pasionat de tradiția scrisului.

Sticlă pliabilă Valourgo

Sticlele tradiționale de apă tind să ocupe spațiu generos, mai ales dacă geanta nu are un compartiment lateral exterior pentru sticle. Uneori, chiar dacă acesta există, este destul de mic. Și atunci, ce ai spune de sticla pliabilă? Fabricată din silicon flexibil și dotată cu o supapă unică de etanșare, sticla pliabilă Valourgo vine în mai multe culori și poate fi curățată într-o mașină de spălat vase.

Încărcător solar portabil ADDTOP

Rămâi fără baterie la telefon? Să nu ne panicăm! Într-o eră în care nu mai știm să trăim fără telefon (și internet, implicit), cu toții trăim cu teama de a nu fi surprinși de culoarea roșie de „low battery” în timpul vacanței. În loc de a căuta frenetic un încărcător și un bar cu priză pentru alimentare, ia cu tine încărcătorul solar portabil ADDTOP, ce este și eco friendly. Cu patru panouri solare pliabile, încărcătorul are dimensiuni rezonabile (ca o carcasă de telefon) și este echipat cu porturi duble de ieșire USB, care pot încărca două dispozitive simultan. De asemenea, are lumini LED de urgență pentru vizibilitate după lăsarea întunericului.

Jocuri de cărți pentru învățarea unei limbi străine Optează pentru un set de cărți, care include peste 50 de cuvinte și expresii comune, menite să ajute în relaționarea mai ușoară cu localnicii. De la saluturi, la introduceri de zi cu zi și cuvinte legate de mâncare sau găsirea unui loc de cazare, aceste cărți sunt o modalitate excelentă de a te distra de-a lungul drumurilor lungi și chiar în nopțile de odihnă.