Sus

Cand vine vorba despre petrecerea Sarbatorilor de Iarna, multi romani aleg sa ramana in tara si sa exploreze destinatiile incarcate de traditii si de obiceiuri stramosesti. Macar o data in viata trebuie sa mergi in zonele in care traditiile inca se pastreaza si sa simti emotia sarbatorilor la alt nivel. Indiferent de destinatia pe care o vei alege pentru vacanta din decembrie, suntem siguri ca te vei distra si vei ramane cu amintiri extrem de frumoase. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre destinatiile si ofertele carora merita sa le acorzi atentie, atat pentru Craciun, dar si pentru Revelion 2022 Romania. Pe site-ul nostru vei gasi cele mai bune oferte Revelion 2022 Romania

Cele mai frumoase destinatii de Craciun din Romania 

In topul zonelor din Romania cu obiceiuri si traditii impresionante de Craciun, putem include zona Sibiului, zona Sucevei si zona Brasovului. In Sibiu vei regasi si impresionantul Targ de Craciun, considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa de Est. Daca vrei sa petreci un Craciun de poveste in zona Sibiului, iti recomandam o vacanta de 3 nopti la Castelnor, la Paltinis. Astfel, te vei putea bucura si de sporturi de iarna, dar vei explora si cele mai frumoase obiective turistice din zona. Oferta turistica include 3 nopti de cazare incepand cu 24.12, Demipensiune si cina traditionala din ziua de Craciun. 

Pentru zona Sucevei, iti recomandam sa mergi la Voronet, mai exact la Blumenhof Bucovina. Pachetul turistic include 4 nopti de cazare, incepand cu data de 23.12, Demipensiune si cina traditionala de Craciun. Sa mai spunem ca vei avea parte de peisaje extraordinare? 

In judetul Brasov poti alege sa mergi in Poiana Brasov, in Predeal sau in zonele mai rurale, cu peisaje incantatoare, cum sunt Fundata si Moeciu. 

Unde petreci Revelionul in Romania? 

Pentru Revelion, poti opta atat pentru pachete cu transport individual, dar si pentru transport cu autocarul. Avantajul transportului cu autocarul este ca nu mai trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Toata vacanta este planuita si tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la locul de intalnire pentru a pleca in cea mai frumoasa vacanta de Revelion! Astfel, iti recomandam un Revelion in Bucovina, de 5 nopti, cu autocarul si vei avea sansa de a vizita cele mai frumoase obiective turistice, inclusiv celebrele manastiri Varatec, Agapia, Moldovita, Sucevita, Humor, Voronet si altele. 

Daca preferi transportul individual, poti alege un pachet turistic pentru Valea Prahovei spre exemplu. Sinaia este una dintre destinatiile preferate ale turistilor, avand un aer elegant si oferind numeroase posibilitati de distractie si de practicare a sporturilor de iarna. De asemenea, poti alege un pachet turistic pentru Revelion cu urmatoarele destinatii: Moeciu, Covasna, Buzau, Baile Felix, Fundata, Paltinis, Baile Tusnad, Baile Olanesti, Brasov si altele. 

Te invitam pe site-ul nostru sau in una dintre agentiile Hello Holidays pentru a alege ofertele turistice ideale pentru tine, atat pentru Craciun, dar si pentru Revelion!