Sus

Anul 2021 se apropie cu pasi repezi de final si probabil ai inceput sa iti faci planuri pentru Revelion. Avand in vedere ca anul acesta a fost putin mai optimist fata de 2020, cu siguranta vei dori sa petreci un sejur de Revelion intr-o locatie de vis. Indiferent daca alegi tara noastra sau o locatie din straintate, speram sa te bucuri de un sfarsit de an frumos si sa incepi 2022 cu forte proaspete si cu bucurie. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva destinatii pentru Revelion din tara noastra, pe care sigur le vei indragi. Mai multe destinatii superbe poti vedea daca intri pe site, la categoria oferte revelion 2021-2022

Valea Prahovei 

Una dintre cele mai populare zone turistice din tara, Valea Prahovei este un paradis in orice anotimp. Pe timpul iernii, te poti bucura de sporturi specifice acestui anotimp, avand in vedere ca exista partii moderne si cele mai bune conditii de cazare. Daca vrei sa petreci un Revelion la munte si sa te si distrezi la ski sau snowboard sau pur si simplu sa te bucuri de peisaje incantatoare de iarna, alege una dintre destinatiile pe care le vei gasi pe site-ul nostru. Poti opta pentru Sinaia, Predeal sau Azuga si indiferent de alegerea pe care o vei face, cu siguranta te vei bucura de un Revelion de exceptie. Recomandarea noastra este sa alegi Elexus Boutique (fost Hotel Robinson). Pachetul turistic include patru nopti de cazare, incepand cu 29.12, masa festiva de Revelion, brunch pe 01.01. 

Zona Rucar – Bran 

Daca preferi o zona putin mai linistita, dar la fel de populara ca Valea Prahovei, aceasta va fi alegerea perfecta. Zona Rucar – Bran este recunoscuta pentru peisajele de neegalat, pentru aerul proaspat si pentru faptul ca inca se pastreaza traditiile romanesti. Cu siguranta vei petrece un Revelion pe care nu il vei uita prea curand, iar daca vei dori sa te bucuri de sporturi de iarna, poti ajunge foarte usor la Poiana Brasov. Iti recomandam sa alegi un sejur la Hotel Gradistea – Complex Cheile Gradistei. Poti opta pentru un sejur de 3 nopti, cu plecare pe 30.12, ce include mic dejun si masa festiva de Revelion. 

Zona Sibiului 

Nici Zona Sibiului nu trebuie uitata! Mii de turisti aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna aici, iar locul pare desprins din povesti. Sibiul este recunoscut pentru Targul de Craciun si nu numai, iar fiecare seara petrecuta in oras sau in imprejurimi te va face sa te simti ca intr-o poveste de iarna. Recomandarea noastra este sa alegi un sejur de 4 nopti la Castelnor din Paltinis. Cazarea se poate face incepand cu 29.12, asa ca ai timp suficient sa vizitezi tot ce ti-ai propus si sa te bucuri si de sporturi de iarna. 

Mai multe oferte poti vedea pe site-ul nostru! Sunt pachete turistice pentru toate bugetele si gusturile si chiar si cei mai exigenti turisti vor fi multumiti.