× Hello Holidays

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA - GYOR

Ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora  6.30–plecare pe traseul Pitesti– Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.


Ziua 2. VIENA – MUNCHEN

Mic dejun. La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. Deplasare catre Salzburg unde se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa Mozart.  In München - vizita: Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la Hofbrauhaus (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.


Ziua 3. MUNCHEN - PARIS

Mic dejun. Deplasare catre Paris. In traseu oprire in Luxembourg se viziteaza  centrul vechi  si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.


Ziua 4. PARIS - VERSAILLES

Mic dejun. Vizita Versailles. Dupa amiaza - tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine. Oprire in Cartierul MONTMARTRE (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.


Ziua 5. PARIS 

Mic dejun. Continuam vizitele in Paris cu Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare la acelasi hotel in Paris.


Ziua 6. PARIS – LONDRA

Mic dejun. Deplasare prin Eurotunel in Anglia. Vizita Oxford. Tur Londra cu autocarul pe traseul : Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben. Cazare in Londra.


Ziua 7. LONDRA

Mic dejun. Se viziteaza (intrare gratuita) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber la dispozitie. Va sugeram sa vizitati Muzeul figurilor de ceara. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Londra.


Ziua 8. LONDRA WINDSOR  

Mic dejun. Deplasare la Castelul Windsor. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire), apoi la Greenwich - vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero.  Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.


Ziua 9. LONDRA – BRUGGE – BRUXELLES

Mic dejun. Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul.  Popas in Brugge (o ora). La sosirea in Bruxelles, tur de oras cu autocarul pe traseul:  Catedrala St. Michel,  Cartierul Laeken,  Palatul de Justitie,  Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel  (vizita in exterior Atomium si Minieuropa) apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Ora 21-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Bruxelles-Liege.


Ziua 10. KOLN – VALEA RINULUI - NURNBERG

Mic dejun.  Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurnberg.


Ziua 11. NURNBERG - BUDAPESTA

Mic dejun. In Nurnberg,  plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior la bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare. Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).    Cazare in Budapesta.


Ziua 12. BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare Arad–Sibiu–Pitesti.  Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

Macedonia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 300 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

Turcia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 600 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

Turcia

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 348 €/pers.

Calendar plecari circuite

August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Noiembrie 2024
Decembrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta