× Hello Holidays

Revelion 2017 in Vietnam Hanoi – Ninh Binh - Halong Bay – Hue – Hoi An & Saigon

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

Diversificat si exotic, Vietnamul este de o frumusete naturala aparte, cu locuri captivante si oameni primitori. Peisajele naturale extraordinare, orasele pline de viata ce amintesc de trecutul colonial, satele pierdute printre munti si orezarii, mozaicul etnic si cultural al populatiei si viata rurala traditionala ce nu s-a schimbat de secole, fac din aceasta tara una cu un potential turistic urias.
Acest circuit rasplateste atat calatorul aflat in cautarea frumusetilor naturii, cat si pe cel dornic sa inteleaga traditiile acestei tari. 
Punctul de plecare este orasul Hanoi, capitala administrativa a tarii si un loc reprezentativ pentru cultura vietnameza. 
Ne vom pierde in agitatia de pe strazile Hanoiului, vom vedea satele si peisajele uimitoare din Ninh Binh, apoi vom continua cu o croaziera de o zi pentru a ne pierde prin labirintul de insule din Golful Halong. 
In centrul tarii veti descoperi mai multe despre cultura Vietnamului, vizitand monumentele si casele din Hoi An si Hue, incluse de UNESCO pe lista Patrimoniului Universal. 
Veti incheia cu orasul Ho Chi Minh (Saigon), unde veti admira amestecul bizar de temple venerabile, arhitectura coloniala si zgarie-nori de otel si sticla.

        PLECARI    

  LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

26 Decembrie

2250 €

423 €

Tarif Early Booking

2090 €

423 €


NOTE

Tariful de early booking este valabil pentru inscrierea cu un avans minim de 50% pana la data de 29.07.2016. Grupul minim este de 15 persoane. In cazul in care grupul este mai mic, se aplica un supliment de 125 EUR pentru un grup cuprins intre 10-14 persoane. 

             

  ORAR DE ZBOR (compania Qatar Airways) - ore locale

26-Dec

Bucuresti

20:00

Doha

01:35 (27-Dec)

Doha

02:25

Hanoi

15:45

06-Ian

Saigon

19:45

Doha

00:10 (07-Ian)

Doha

06:40

Bucuresti

10:45


CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE: 
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Conditii de inscriere:
Modalitatea de plata a pachetului este: 
- Avans de 50% din valoarea excursiei in momentul inscrierii 
- plata integrala cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii.
Conditii de anulare:
In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
a) 30 % din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50 % din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16-29 de zile inainte de data plecarii;
c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program
Observatii: 
* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Asigurarea medicala nu este obligatorie dar este recomadata. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Revelion Paris– Orasul Luminilor | 5 zile - Avion | 2025

Revelion Paris– Orasul Luminilor | 5 zile - Avion | 2025

Franta

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.12.2024

de la 899 €/pers.

Mauritius - Circuit & Sejur de la Nord la Sud | 9 zile - Avion | 2024

Mauritius - Circuit & Sejur de la Nord la Sud | 9 zile - Avion | 2024

Mauritius

 • 7
 • 4
 • 7 Nopti / Demipensiune / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.11.2024

de la 1999 €/pers.

Circuit India – Triunghiul de Aur | 10 zile - avion | 2024

Circuit India – Triunghiul de Aur | 10 zile - avion | 2024

India

 • 9
 • 4
 • 9 Nopti / / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.10.2024

de la 1649 €/pers.

Calendar plecari circuite

Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Noiembrie 2024
Decembrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta