× Hello Holidays

ACROSS CORAL BLUE BEACH (ex MARE BLUE BEACH)

Sithonia, Halkidiki, Grecia

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul este situat in Gerakini, intr-o gradina luxurianta, la cativa pasi de plaja cu nisip. Zona este cunoscuta pentru verile mai racoroase datorita maslinilor si pinilor care inconjoara hotelul. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Spa & Wellness

Hotelul dispune de centru Spa unde se pot efectua masaje, si de asemenea se include si sauna.


Facilitati copii

Cei mici se pot bucura de terenul de joaca si de mini club. De asemenea, tot pentru cei mici este disponibil bufet special la restaurant.


Sport si divertisment

Hotelul dispune de piscina, sala de fitness, precum si de masa ping pong si posibilitate de a juca volei pe plaja.


Drinks & Food

Hotelul dispune de un restaurant principal in care se servesc micul dejun si cina in stil bufet si in care se organizeaza seri tematice si diferite evenimente. Restaurantul a la carte serveste preparate din carne si peste. In fiecare dupa-amiaza se servesc bauturi alcoolice, cafea si un bufet cu dulciuri traditionale si inghetata. De asemenea, hotelul dispune de un bar pe plaja unde se servesc sucuri naturale, inghetata, racoritoare, cocktail-uri si snack-uri, si de un bar in lobby unde se servesc cafea, snack-uri, dulciuri, racoritoare si bauturi alcoolice.


Facilitati camere

Camerele sunt renovate recent, decorate elegant si sunt mobilate in stil traditional. Acestea dispun de aer conditionat si incalzire, TV prin satelit, telefon, refrigerator, uscator de par, seif, internet WiFi (contra cost), baie, balcon sau terasa.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: receptie deschisa 24h, lobby bar, parcare, internet corner, WiFi in toate spatiile publice, camera pentru bagaje, cabinet medical, birou inchirieri masini si barci, piscina, mini club, restaurant principal si restaurant a la carte.


Localizare

Hotelul este situat in Gerakini, la cativa pasi de plaja cu nisip. Strada principala unde se gasesc taverne, magazine, baruri si supermarket-uri se afla la 500 m distanta de hotel. Si statia de autobuz se afla la aceeasi distanta. Aeroportul din Salonic este la 65 km si Nea Moudania la 11 km.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn