× Hello Holidays

ALMYRIDA BEACH

Almyrida, Creta-Chania, Grecia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Amplasat într-un cadru liniștit, Hotelul Almyrida Beach se bucură de o locație ideală în inima orașului Almyrida. Situat central și în proximitatea plajei, complexul Almyrida Resort cuprinde patru hoteluri distincte: Almyrida Beach Hotel, Almyrida Residence Hotel, Almyrida Studios Hotel și Almyrida Gardens.

Descrierea hotelului

Amplasat într-un cadru liniștit, Hotelul Almyrida Beach se bucură de o locație ideală în inima orașului Almyrida.
Situat central și în proximitatea plajei, complexul Almyrida Resort cuprinde patru hoteluri distincte: Almyrida Beach Hotel, Almyrida Residence Hotel, Almyrida Studios Hotel și Almyrida Gardens.


Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Almyrida, cu acces direct la plaja.
Se află la 25 km de orașul Chania și la 30 km de Aeroportul Chania.
 


Facilități camere

Toate camerele au balcon cu vedere fie la mare, fie la munte. 
 Dotate cu Wi-Fi gratuit, unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider și cutie de valori.
Unele includ o cadă spa, camere separate sau DVD player. 


Facilități hotel

Hotelul ofera conditii excelente de cazare si dispune de urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, 2 baruri, piscina ( include zona pentru copii ), sala fitness, sala de conferinte, jacuzzi, mini club pentru copii ( 10.30 – 13.30 ; 14.30 – 17.30 ).
Hotelul Almyrida Beach oferă servicii excepționale non-stop, cu atenție la detalii. Turistii poți face o baie pe plajă sau în oricare dintre cele patru piscine, piscina în aer liber din hotelul Almyrida Beach, piscina din hotelul Almyrida Residence, piscina infinită din hotel. Roof Garden Thea a Almyrida Residence și piscina de lângă plajă din Hotelul Almyrida Studios. 
Toți turistii au acces la fiecare dintre facilitățile ale fiecărui hotel din complexul Almyrida.
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn