× Hello Holidays

Circuit avion IORDANIA 2023

Aqaba, Iordania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Program detaliat

 

Ziua 1. BUCURESTI - AQABA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 04:30, pentru imbarcarea pe cursa de 07:05 cu destinatia Aqaba (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Dupa efectuarea formalitatilor ne intalnim cu ghidul local  si mergem in turul orasului Aqaba. Cazare la hotel Turqouise 4*/similar.
 
 
Ziua 2. AQABA – KARAK – MADABA – NEBO - AMMAN (cca. 410 km)
Mic dejun. Prima vizita va fi la Castelul Karak. Continuam periplul nostru cu Madaba – Orasul mozaicurilor, aproape sub fiecare casa se pastreaza adevarate opere de arta bizantina, parte dintre acestea fiind expuse in muzeul orasului. Urmeaza Muntele Nebo, de unde Moise a aratat poporului evreu pamantul promis si locul in care profetul a murit. Biserica ridicata deasupra unei ctitorii bizantine mai vechi, Memorialul lui Moise si monumentul ce marcheaza vizita papei Ioan Paul al Ii lea efectuata aici in anul 2000, cand a inclus Muntele Nebo pe lista locurilor de pelerinaj crestin sunt cateva dintre reperele de suflet ale acestei vizite. De pe platforma construita in fata bisericii ne vom bucura de o priveliste impresionanta asupra Vaii Iordanului. Cina si cazare in Amman la Arena Space Hotel 4*/ similar.
 
 
Ziua 3. AMMAN – JERASH – MAREA MOARTA - AMMAN ( cca. 105 km)
Dupa micul dejun pornim spre capitala Iordaniana pentru un tur al Ammanului, pornim din centrul istoric, pentru a continua cu fortareata, amfiteatrul roman si vehicle moschei, descoperind istoria milenara a orasului, dar si zonele sale moderne. Urmatorul popas il vom face la Jerash – cel mai bine pastrat oras antic roman, situat in afara Italiei, o plimbare pe vechile drumuri pavate cu marmura si marginite de coloane, ne va purta pasii printre fantani, teatre spatioase, bai publice, turnuri si porti grandioase. Pentru doritori, continuam traseul cu o vizita optionala la Marea Moarta (30 €).  Seara revenim la Amman, cina si cazare la acelasi hotel.
 
 
Ziua 4. PETRA 
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam vizitarii impresionantului oras nabatean, descoperit de exploratorul elvetian Jean Louis Burckhardt cu mai bine de 200 de ani in urma, nominalizat in prezent printre cele 7 Minuni ale Lumii Moderne si aflat in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1985. Strabatem ingustul defileu, lung de 1200 de metri, strajuit de stanci inalte de peste 80 de metri, pentru a ajunge la Trezorerie – impresionanta cladire realizata in stil elenistic, continuam apoi pe Strada Fatadelor pentru a ajunge la teatrul ridicat in secolul I cu o capacitate de 3000 de locuri, pentru a fi marit ulterior, atingand 7000 de locuri. Seara cina si cazare la hotel Turqouise 4*/similar in Aqaba.
 
 
Ziua 5. AQABA – WADI RUM
Mic dejun. Timp liber in Aqaba sau va propunem vizita optionala (75 €)  in cel mai mare desert din Iordania – Wadi Rum, unde Sir Lawrance al Arabiei a scris cei sapte stalpi ai intelepciunii. Ne delectam cu un jeep-safari de 2 ore, vizitam canionul Bburrah, Khor um Ishrin, casa lui Lawrance. Ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.
 
 
Ziua 6. AQABA - CROZIERA PE MAREA ROSIE 
Mic dejun. Timp liber in statiune, sau optional (60 €)  plimbare cu o barca cu podea de sticla de unde vom admira minunile din Marea Rosie (pranz inclus). Cazare si cina la acelasi hotel.
 
 
Ziua 7. AQABA
Mic dejun. Timp liber sau optional ne putem relaxa la centrul spa al hotelului. 
 
 
Ziua 8. AQABA – BUCURESTI
Mic dejun si transfer catre aeroport pentru zborul Aqaba – Otopeni (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). . 
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn