× Hello Holidays

Circuit european si sejur Costa Brava

Costa Brava, Spania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Program Detaliat

Ziua 1  < 31.08 > BUCURESTI – BUDAPESTA 

Intalnire la ora 06.30 in parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), imbarcare si la ora 07.00 plecare spre Budapesta, pe traseul Pitesti-Rm-Valcea-Sibiu-Deva-Arad. Sosim in cursul serii in fermecatoarea capitala ungara, cazare hotel 3* si optional croaziera pe Dunare – o ocazie minunata de a ne bucura de privelistea incantatoare oferita de “Orasul Imperial” reflectat in apele fluviului, acompaniati de aromele unice ale bucatariei traditionale maghiare si de deliciosul vin de Tokaj.

Ziua 2 < 1.09 > BUDAPESTA – VIENA – LIDO DI JESOLO

Mic dejun. Intr-un tur panoramic, trecem in revista cele mai importante puncte de pe harta orasului – Piata Milenara, Parlamentul, Dealul Gellert, Citadela, Opera, Catedrala Sf Stefan, pentru a ne continua drumul spre urmatorul reper al parcursului nostru – Viena. Intram in istoria orasului parcurgand Ringul cu ale sale cladiri impresionante – Ministerul de Razboi, Hotel Imperial, Hofburg, Opera, Primaria, Universitatea, Bursa, s.a. Ne deconectam intr-o plimbare pietonala pe cochetele stradute ale orasului si vizitam Catedrala Sf Stefan. La pranz plecam spre Italia, unde vom ajunge in cursul serii, cazare hotel 3*  in Lido di Jesolo.

Ziua 3 < 2.09 > VENETIA – PADOVA – RIVIERA LIGURICA

Mic dejun. Optional vizita in Venetia, transport cu vaporetto in laguna, plimbare in Piata San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto si Canal Grande. Continuam cu vizita la Padova, orasul in care se afla cea mai veche Gradina Botanica din Europa, Piaza Prato de la Valle – a doua ca marime de pe continent, una dintre cele mai prestigioase universitati din Italia, observatorul astronomic al lui Galileo Galilei si bineinteles Bazilica Sf Anton. Seara sosim pe vestita Riviera Ligurica, timp liber si cazare hotel 3*.

 

Ziua 4  < 3.09 > COASTA DE AZUR – COSTA BRAVA

Mic dejun. Astazi vom descoperi luxoasa si boema Coasta de Azur, cu ale sale statiuni binecunoscute Nice si Cannes. Optional excursie la Monaco – exclusivistul Principat, al doilea mic stat independent al lumii, dupa Vatican. Fiind un lider mondial în lux și bani, Monaco este una din cele mai scumpe locații de pe Pământ. Principatul este cunoscut și ca un rai al taxelor și mulți dintre rezidenții săi sunt milionari ai altor țări. Luxul și frumusețea sunt asociate cu Monaco precum și boutiqurile sale ce poartă nume celebre (Chanel, Prada, Armani, etc.), restaurante luxoase și familia regală, în special de la căsătoria dintre Prințul Rainier cu Grace Kelly, mai târziu Prințesa Grace de Monaco. Seara sosire, cazare si cina hotel 3* Costa Brava.

 

Ziua 5 < 4.09 >  COSTA BRAVA – BARCELONA

Mic dejun. Timp liber pe malurile Mediteranei sau optional excursie la Barcelona – Catedrala Sagrada Famiglia, Parcul Guell, La Rambla, Barri Gotic, Stadionul Olimpic, s.a. Dupa amiaza timp liber in Barcelona pentru cumparaturi sau vizite individuale. Seara retur, cazare si cina hotel 3* Costa Brava.

 

Ziua 6 < 5.09 > COSTA BRAVA - MONTSERRAT

Mic dejun, timp liber pe Costa Brava sau optional excursie la Montserrat sau „Muntele Sfant” al Cataloniei, la frumoasa manastire suspendata intre cer si pamant, la o altitudine de 720 de metri, aici se afla vestita Madona Neagra o statuie a Sfintei Fecioare. Alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, Montserrat-ul este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii; loc de pelerinaj vizitat si de papi si cardinali, de regi si presedinti, de artisti si oameni de litere; sute de misionari au dus de aici credinta in toate colturile lumii. La Montserrat, Wagner a fost inspirat pentru una dintre operele sale - "Parsifal". Basilica adaposteste si un muzeu ce pastreaza lucrarile unor mari artisti; dintre autorii operelor de aici amintim doar pe El Greco, Dali si Picasso. Cazare si cina hotel 3* Costa Brava.

 

Ziua 7 < 6.09 > COSTA BRAVA – SUN&FUN

Mic dejun. Timp liber in statiune. Va sugeram o croaziera de-a lungul coastei, in care sa va bucurati de privelistea incantatoare oferita de grote ascunse in stanca, sate traditionale si  plaje salbatice. Seara optional, o adevarata cina catalana, cu spectacol de flamenco, mancare traditionala si sangria. Cazare si cina hotel 3* Costa Brava.

 

Ziua 8 < 7.09 > COSTA BRAVA – MARSILIA – SAN REMO 

Mic dejun. Pornim spre San Remo si pe traseu ne oprim si vizitam Marsilia – al doilea oras ca marime al Frantei. Orasul este legat de noi printr-o intamplare mai putin cunoscuta -În secolul IV se stabilește la Marsilia monahul Sfântul Ioan Casian, de origine din Dobrogea, și pune pe picioare monahismul galic. Acesta s-a născut în anul 365 într-o așezare situată la gurile Dunării. A fost călugăr la Betleem, călugăr pelerin în Egipt, diacon la biserica St. Ioan Gurădeaur în Constantinopole, preot la Roma. În primăvara anului 416, el ajunge la Marsilia și se stabilește acolo. Construiște o criptă peste mormintele a doi martiri pentru a sărbători Euharistia. Seara cazare hotel 3* pe Riviera Ligurica.

Ziua 9 < 8.09 > COASTA LIGURICA – MILANO – TRIESTE

Mic dejun. Ne indreptam spre Milano, unde ne bucuram de o plimbare pietonala Piata Domului, Scala din Milano, Castelul Sforzzesco, timp liber de cumparaturi. Dupa amiaza ajungem si ne cazam in zona Trieste, hotel 3*.

 

Ziua 10 < 9.09 > TRIESTE – POSTOJNA – ZAGREB - BELGRAD

Mic dejun. Pornim spre Slovenia, optional vizitarea vestitei Pesteri Postojna, apoi o scurta oprire in tanara capitala Ljublijana si continuam cu Zagreb, pentru a ajunge in cursul serii la Belgrad, cazare hotel 3*.

 

Ziua 11 < 10.09 > BELGRAD - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata plimbare pietonala in centrul vechi si in parcul Kalemegdan. Ne bucuram de frumosul peisaj oferit de Dunare la Cazare, pentru a ajunge in cursul serii la Bucuresti, pe traseul Drobeta Turnu Severin – Craiova – Pitesti.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn