× Hello Holidays

Circuit in Balcani si Pelerinaj Medjugorje

Medjugorie, Bosnia si Hertegovina

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Program detaliat

Ziua 1. POPESTI LEORDENI – NOVI SAD (700 km)

Intalnire la ora 06.00 la Primaria Popesti Leordeni si plecare spre Serbia, pe traseul Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin - Oravita. Dupa amiaza sosim la Novi Sad, al doilea oras al Serbiei, supranumit “Gibraltarul Dunarii” sau “Atena Sarbeasca”. Intr-un tur pietonal in centru vechi descoperim cateva dintre comorile arhitecturale ale urbei pornind din Piata centrala sau Piata Libertatii. Seara cazare hotel 3* Novi Sad.

 

Ziua 2. NOVI SAD – SARAJEVO – MEDJUGORJE (425 km)

Mic dejun. Astazi traseul nostru se indreapta spre Sarajevo, unde ajungem in jurul pranzului, un bun prilej de a ne delecta cu specialitatile locale si a ne relaxa cu o plimbare in centrul istoric, locul in care se intalneau in trecut doua mari imperii – cel Otoman cu cel Austro Ungar, linia de frontiera fiind marcata si astazi, spre deliciul turistilor. Seara ajungem la Medjugorje, cazare si cina Hotel Ero 3*.

 

Ziua 3. MEDJUGORJE – CASCADA KRAVICE – MOSTAR (120 km)

Mic dejun. Ne incepem ziua cu o binecuvantata ascensiune pe Colina Aparitiilor. Dupa amiaza excursie optionala la Cascada Kravice, cunoscuta si sub numele de “Mica Niagara” si Mostar, cochetul orasel aflat pe malurile Neretvei (25 Euro). Seara cazare si cina Hotel Ero 3*.

 

Ziua 4. MEDJUGORJE – MAKARSKA (150 km)

Inainte de micul dejun ne indreptam spre Muntele Krizevac, dupa ascensiunea pana la Cruce, revenim la hotel si servim un mic dejun intarziat. Ca relaxare va propunem o excursie la mare in Croatia, in statiunea Makarska (30 Euro). Seara cazare si cina Hotel Ero 3*.

 

Ziua 5. MEDJUGORJE – DUBROVNIK (260 km)

Mic dejun. Timp liber la Medjugorje sau optional excursie de o zi la Dubrovnik (40 Euro). Pe traseu vom trece pe una dintre cele mai recente realizari croate, Podul Peljesac, in drumul nostru spre “Perla Adriaticii”. Dupa o plimbare pe stradutele boeme ale Dubrovnikului optional ne putem bucura de o croaziera de o ora (15 Euro). Dupa amiaza revenim la Medjugorje, cazare si cina Hotel Ero 3*.

 

Ziua 6. MEDJUGORJE – BELGRAD

Mic dejun. Ne indreptam spre capitala Serbiei. Dupa amiaza sosim la Belgrad, unde incepem turul nostru cu o vizita la Catedrala Sf Sava, continuata cu o plimbare in centrul vechi. Optional cina festiva cu program folkloric (35 Euro). Cazare Hotel Elegance 3* sau similar.

 

Ziua 7. BELGRAD - BUCURESTI (cca. 695 km)

Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire seara in Bucuresti / Popesti Leordeni,  in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn