× Hello Holidays

Circuit Ungaria

Hajduszoboszlo, Ungaria

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Descriere Program

Ziua 1.  BUCURESTI – HAJDÚSZOBOSZLÓ
    Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) si plecare la ora 05:00 pe ruta Pitesti – Sibiu – Alba Iulia – Cluj Napoca – Oradea – Hajdúszoboszló. Sosire seara in statiunea termala ungureasca Hajdúszoboszló. Cazare hotel 3*.

Ziua 2. HAJDÚSZOBOSZLÓ – GODOLLO – FERMA FRATILOR LAZAR – BUDAPESTA
    Mic dejun. Dimineata, program liber in Hajdúszoboszló, cel mai cunoscut oras termal situat in Campia Mare a Ungariei – atractia sa principala este complexul balnear cu celebrele sale Bai termale, Strand, Aquapark si Aqua-Palace. Complexul balnear ofera aventuri de neuitat pe tot parcursul anului pentru oaspetii veniti in scop de recuperare si recreere, precum si familiilor acestora. Pentru cei care aleg
    Pe drumul spre Budapesta optional vom face un popas pentru vizitarea Palatul Godollo Kiralyi, resedinta de vara a familiei regale austrice. Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar  unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani ai acestor campioni mondiali. Sosire in Budapesta si cazare la hotel 3*.

Ziua 3. BUDAPESTA – BAILE TERMALE RUDAS – CROAZIERA PE DUNARE
    Dupa micul dejun, va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica  Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei - fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m) servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare - Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta.
    Dupa amiaza, va propunem optional: un program de relaxare la Baile Termale Rudas cu acces la zona de Welness si Jacuzzi, si posibilitate de servire a pranzului, iar seara tot optional - Croaziera pe Dunare cu cina festiva la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate  cat si preparate traditionale precum sarmalute , gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji.
Seara cazare hotel 3*.

Ziua 4. BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
    Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala, in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom si Visegrad. Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf. Andrei) – oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Martipanului, orasul medieval Esztergom si cetatea medievala Visegrad. Aici se organizeaza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa tipic medievala (inclusiv bauturi: palinca, vinuri) in renumitul restaurant Renaissance (www.renvisegrad.hu), situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (contra cost).
Seara sosire in Budapesta si cazare hotel 3*.

Ziua 5. BUDAPESTA – PECS – BUCURESTI
    Mic dejun. Excursie la Pecs–cu siguranta cel mai frumos oras din provincie al Ungariei. Tur de oras, in timpul caruia vom admira: statuia lui Zsolnay–celebrul intemeietor al manufacturii de ceramica Zsolnay din Ungaria, Minaretul lui Jakovali Hasszan (Sec XVI) cea mai bine pastrata constructie de pe vremea pasalacului Turcesc, Biserica Franciscana si Piata Sfantul Stefan din centrul orasului–o zona cu parcuri si foarte multe statui, Basilica si Domul din Pécs (Sec XII), Basilica Sf. Petru si Paul (Sec XI). Vizitam Piata Széchenyi unde toate constructiile din jur sunt monumente istorice, ocrotite de UNESCO. In perioada medievala aici a fost zona pietei centrale din Pécs, iar in prezent este principala atractie turistica a orasului.
    Continuam excursia de astazi cu o vizita optionala in zona viticola Villany cu degustare de vin si pranz inclus la Crama Agancsos. Villany, cuncoscut si sub numele de "Orasul Vinului”, este locul unde toate lucrurile vorbesc despre vin si cultivarea vinului. Vizitarea orasului si al strazilor pline cu pivnite ne da o senzatie extraordinara. Aici puteti vizita si "Muzeul Vinurilor” unde se afla nu mai putin de 40.000 de sticle de vin cu o vechime de la 5 ani in sus. Vom face o vizita cu degustare de vin si pranz la renumita pivnita de vinuri Agancsos. Vom degusta nu mai putin de 6 tipuri de vin urmata apoi de un pranz copios.
    Dupa amiaza, plecare spre tara, sosire noaptea in functie de formalitatile vamale, trafic si conditii meteo.


Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn