× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotel Continental Forum Oradea este situat in centrul orasului, pe malul principalului rau ce strabate orasul (Crisul Repede) si la 600 m de Parcul 1 Decembrie. Acesta este aflat la distante egale de principalele intrari in oras. La doar 5 minute distanta de mers pe jos se afla centrul istoric si comercial al orasului.

Hotelul a fost renovat in 2018 si pune la dispozitia oaspetilor camere standard si business, camere deluxe, camere family, precum si apartamente. Unele camere au vedere impresionanta spre raul Crisul Repede.

Hotel Continental Forum Oradea dispune de 168 spatii de cazare, structurate astfel: 
- 28 camere duble twin, 
- 133 camere cu pat matrimonial, 
- 7 apartamente. 

Cu o suprafata de 22 metri patrati, camerele duble standard ofera spatiu suficient pentru un sejur confortabil.  Camerele sunt dotate cu fierbator de apa, cafea solubila si ceai.

Toate camerele Deluxe au balcon cu vedere spre raul Crisul Repede. Suprafata de 22 de metri patrati si facilitatile moderne, mobilierul perfect organizat din acest tip de camera transforma orice calatorie intr-o experienta minunata. Toate camerele au espressor de cafea / ceai, minibar, halat si papuci, acces gratuit la internet WIFI.

Camera family - aceasta este gandita special pentru nevoile unei familii cu un copil pana in 12 ani. Hotelul dispune de 9 camere Standard family care au in dotare un pat dublu matrimonial si un fotoliu extensibil, pentru un copil pana in 12 ani, oferind  confortul necesar unei familii.

Apartamentele Family au  un dormitor cu pat matrimonial si un livingul spatios pentru relaxare sau pentru intalniri private. Canapeaua din living este extensibila si confortabila pentru copii.
Apartamentele Family au 46mp, mobilierul este din lemn masiv iar elementele de decor creeaza o atmosfera de relaxare.
Apartamentele sunt dotate cu aparat pentru ceai si cafea, apa, minibar, halat si papuci, wifi gratuit.

Apartamentul standard este format din doua camere si are o suprafata totala de 46 mp. De la balcon se vede o imagine de exceptie asupra orasului Oradea.

Aflate la cele mai inalte standarde europene de confort, camerele dispun de: aer conditionat, minibar, telefon, internet, tv cablu, incalzire centralizata, bai proprii cu uscator de par, cosmetice de toaleta, halat si papuci, balcon, camere executive si camere pentru nefumatori. 

Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant cu o capacitate de 120 locuri unde se servesc preparate traditionale romanesti si internationale, bar de zi si club. 

Pentru evenimentele corporate sunt disponibile salile de conferinta ale hotelului dotate cu mobilier modern si aparatura performanta: internet Wi-fi gratuit, aer conditionat, ecran de proiectie, flip chart si la cerere: traducere, sistem audio & video, echipament IT (calculator, laptop, etc.), videoproiector, pupitru, teleconferinta, servicii de secretariat. 

Restaurant MondoSituat la mezaninul hotelului Continental Forum, restaurantul Mondo are o capacitate de 100 de persoane. Mobilierul clasic combinat cu accesoriile moderne,  combinatia cromatica de gri, argintiu si negru, personalul nostru calificat, preparatele delicioase asigura o atmosfera eleganta si rafinata.

Oaspetii se pot relaxa la centrul wellness la piscina cu apa geotermala, la sauna sau la o sesiune de masaj.

Piscina cu temperatura de 37 grade iarna si 33 grade vara, iar accesul se realizeaza din interiorul hotelului. Avand o adancime variabila intre 1,60 metri si 2,40 metri, piscina este zona de agrement destinata intregii familii.

Alte facilitati si servicii sunt: acces animale de companie (contracost), curatatorie, seif, room service, camera de bagaje, servicii de curierat, apel trezire.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

HOTEL NEVIS WELLNESS SI SPA

HOTEL NEVIS WELLNESS SI SPA

Oradea, Jud. Bihor, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 958 Lei/pers.

Hotel Maxim

Hotel Maxim

Oradea, Jud. Bihor, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 870 Lei/pers.

HOTEL MAXIM

HOTEL MAXIM

Oradea, Jud. Bihor, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 897 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn