× Hello Holidays

Germisara

Geoagiu-Bai, Jud. Hunedoara, Romania

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Descriere:Hotelul Germisara a fost, inca de la constructie, perla statiunii Geoagiu Bai, avand cea mai mare capacitate de cazare din localitate. In anul 2006 a fost complet renovat si a primit numele de 

Hotel Germisara Resort & SPA****, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.

Facilitati:Prin dotarile specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, iar in toti acesti ani de functionare, a devenit o destinatie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
Fiind conceput cu un centru de conferinte compus din 4 sali,   Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building pentru multe companii importante din tara si strainatate.

Camere:GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune la dispozitia dumneavoastra 144 camere si apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilitati, 78 camere cu pat matrimonial, 59 camere twin. Deasemenea hotelul va pune la dispozitie un restaurant elegant si rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul nostru va ofera, intr-o ambianta selecta, o gama diversa de preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Conditii de anulare a comenzii confirmate
a) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data sosirii;
b) 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16-29 zile inainte de prima zi de cazare;
c) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de prima zi de cazare sau pentru neprezentarea la hotel
d) Pentru rezervarile facute cu mai putin de 5 zile anterior primei zile de cazare despagubirea datorata de beneficiarul serviciilor este de 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice contractat.
Modificarile aduse comenzii initiale (perioada, hotel, numar si tip de camere, clienti) sunt considerate anulari si se penalizeaza potrivit celor din prezentul articol.


Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Aida

Aida

Geoagiu-Bai, Jud. Hunedoara, Romania

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2022

de la 538 Lei/pers.

Hotel Diana

Hotel Diana

Geoagiu-Bai, Jud. Hunedoara, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Fara masa / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.08.2022

de la 672 Lei/pers.

Diana

Diana

Geoagiu-Bai, Jud. Hunedoara, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Fara masa / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.08.2022

de la 713 Lei/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!