× Hello Holidays

Hotel Carolin

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul dispune de 36 de camere spatioase si moderne, dotate cu un mobilier calitativ si design contemporan, ce corespund celor mai inalte asteptari. 
Restaurantul Hotelului Carolin la interior are o capacitate de 90 persoane si tot atat si pe terasa acestuia. Specificul restaurantului este international, incepand cu clasicile mancaruri pe baza de carne, diverse feluri de paste pregatite dupa simple sau complicate retete din gastronomia internationala, fructe de mare si peste.

S
pa-ul Hotelului Carolin cu o suprafata de 250 mp este dotat cu piscina interioara cu dimensiunea de 10m pe 5m, temperatura apei fiind de 28-29 grade Celsius si 2 fantani cervicale, salina cu sare de Himalaya, o sauna umeda, o sauna uscata, zona de relaxare cu 4 sezlonguri imbracate in mozaic si incalzite, un dus emotional si 2 jacuzzi exterioare cu apa termala, temperatura apei din jacuzzi-urile exterioare fiind de 33-34 grade Celsius.

Salina este o oaza de liniste si relaxare situata in zona SPA a hotelului.
Salina, placata cu blocuri de sare de Himalaya, este dotata cu un pulverizator de sare de ultima generatie care ofera cei mai fini aerosoli de sare pentru o curatare profunda a plamanilor si a sistemului respirator.
Sauna uscata este o camera simpla, cu pereti si banci din lemn. O soba electrica mentine temperatura la aproximativ 90C la nivelul podelei si poate ajunge pana la 185C. Nivelul de umiditate dintr-o sauna este de doar 10% sau 20%. Apa se scurge prin podea pentru a mentine camera uscata.
Acest tip de sauna poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esentiale pentru aromaterapie atunci cand se are in vedere stimularea imunitatii cailor respiratorii sau imbunatatirea starii psihice. Ca beneficii putem mentiona faptul ca prin efectuarea sistematica a sedintelor de sauna uscata se accelereaza metabolismul inlesnind in acest fel procesul de slabire, dilateaza porii si elimina toxinele din organism, amelioreaza durerile articulare si musculare, creste nivelul de hranire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, creste rezistenta vaselor de sange.

Cina nu este bufet, sunt 2 variante care se aleg din meniu: 1 fel principal si un desert sau 1 antreu si un fel principal.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Complex Turistic Casa Romaneasca

Complex Turistic Casa Romaneasca

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 03.08.2024

de la 1657 Lei/pers.

Central

Central

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Card valoric 60 lei/adult/zi / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 707 Lei/pers.

Complex Balnear Cozia (Oltul, Cozia, Caciulata)

Complex Balnear Cozia (Oltul, Cozia, Caciulata)

Calimanesti Caciulata, Jud. Valcea, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Card valoric 60 lei/adult/zi / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 713 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn