× Hello Holidays

Hotel Scirocco St. Julian's Affiliated by Melia

St Julians, Malta, Malta

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotel Scirocco St Julian's, Affiliated by Melia se află in centrul orașului St. Julianʼs, la 8 minute de mers pe jos de Plaja golfului Sf. Gheorghe, și include un bar. Proprietatea se află la aproximativ 4 minute de mers pe jos de Love Monument, la 500 m de Bay Street Shopping Complex și la 3,9 km de The Point Shopping Mall. Acest hotel are un centru de fitness, o piscină in aer liber sezonieră și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la restaurant.

La proprietate este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau italian.

Zona este populară pentru ciclism, iar acest hotel de 3 stele pune la dispoziție inchiriere de biciclete.

Personalul de la recepție, vorbitor de germană, engleză britanică, spaniolă și franceză, va fi incantat să vă ofere indrumări practice despre zonă.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de acest hotel se numără Plaja golfului Balluta, Plaja Exiles și Portomaso Marina. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malta, situat la 9 km de Hotel Scirocco St Julian's, Affiliated by Melia.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta