× Hello Holidays

ISRAEL Pelerinaj de "Schimbarea la Fata"

Betleem, Israel

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Program detaliat

Ziua 1 BUCURESTI – TEL AVIV – CEZAREEA – ACCO- CANA GALILEEI – TIBERIAS/NAZARETH
Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 04.00, imbarcare pe cursa de ora 06.00, sosire la ora 08.40 la Tel Aviv. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oraş-port la Mediterană, al treilea oraş ca mărime din Israel, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Mănăstirii Stela Maris (Steaua Mării), cu altarul deasupra peşterei Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul şi apoi vom privi Templul Cultului Bahai, cu grădinile pe terase suspendate – sit aflat in Patrimoniu UNESCO, comparabile cu grădinile de la Versailles. Continuam calatoria noastra pe tarmurile Mediteranei cu oprire si vizita la Cezareea – unul dintre cele mai minunate situri arheologice de pe coasta Tarii Sfinte si Acco- locul in care s-a oprit Sf Apostol Pavel in drumul sau spre Cezareea. Deplasare la Cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din Galileia: transformarea apei în vin. Cazare şi cină la hotel 3* Superior  în Nazareth Hotel Berger 3* SUP sau similar.

Ziua 2 NAZARET – MUNTELE TABOR – TABGHA –MAGDALA- CAPERNAUM
Mic dejun. Nazaret, vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare construcţie de cult din Orientul apropiat şi a bisericii ortodoxe Sf. Gavril cu izvorul Mariei. Continuăm cu Muntele Tabor . Vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la faţă. Deplasare la Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Tabgha unde Iisus a săvârşit minunea înmulţirea pâinilor şi a peştilor. Capernaum, oraş denumit şi „Cetatea Domnului”, (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf.Petru). Apoi vizitam Magdala –cetatea Mariei Magdalena. Opţional şi în funcţie de timp – plimbare cu o copie a „bărcii lui Iisus”, pe apele Mării Galileii şi vizită la Caprice-fabrica de aur şi diamante. Deplasare la Bethlehem .Cină şi cazare în Bethlehem la hotel Shepard Plaza 3* Superior sau similar.

Ziua 3 BETHLEHEM - IERUSALIM
Mic dejun. Vizitarea bisericii ortodoxe şi a criptei unde s-a născut Domnul, in Bethlehem apoi a Bisericii romano catolice Sf. Ecaterina şi Grota Laptelui. Ne inchinam in Manastirea Sf Teodosie si Biserica Campul Pastorilor si apoi ne deplasam în deşert cu minibuze arabe până la Mănăstirea Sf.Sava. Dupa amiaza vizita la Zidul Plangerii si la Biserica românească din Ierusalim. Cină şi cazare la Bethlehem la hotel Shepard Plaza 3* Superior sau similar.

Ziua 4 IERUSALIM
Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăţi. Vizitarea Mănăstirii ruse Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului şi Peştera Getsimani. Vom intra în Cetatea Sfântă prin Poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 staţii în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, închinare la Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. După amiaza, vizită pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David, Patriarhia Ierusalimului. Cină şi cazare la Betlehem la hotel Shepard Plaza 3*Superior sau similar.

Ziua 5 RAUL IORDAN - IERIHON – HOZEVA - QUMRAN
Mic dejun. Optional deplasare la Ierihon cu vizită la biserica ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu, Biserica şi Căminul românesc de la Ierihon şi pustia Quarantaniei. Coborâm la Iordan, vizităm Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan. Continuăm drumul la Hozeva şi vizităm Mănăstirea cu moaştele Sf. Ioan Iacob Românul de la Neamţ-optional. Trecem pe lângă Qumran (vechiul centru al Esenienilor), cu o scurtă oprire la magazinul de produse cosmetice de la Marea Moartă. Programul zilei se încheie cu intrare gratuită la ştrandul Chibutzului Kalia şi baie în apa sărată a Mării Moarte. Cină şi cazare la Betlehem  hotel  Shepard Plaza 3* Superior sau similar.

Ziua 6 BETANIA – SAMARIA – MUNTELE SION
Mic dejun. Primul popas il vom face la Mormantul lui Lazar si Manastirea Maria si Marta din Bethania. Continuam cu Samaria – pentru a ne inchina in biserica ridicata peste fantana lui Iacob. Dupa amiaza ajungem pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului. Cina si cazare Betlehem hotel Shepard Plaza 3* Superior sau similar.

Ziua 7 IERUSALIM
Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem – patria Sf Ioan Botezatorul, ne inchinam in Biserica Nasterii Sfantului si la Biserica Intalnirii dintre Maica Domnului si Sfanta Elisabeta. La pranz revenim in zona orasului vechi din Ierusalim, in cartierul crestin, pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant, in Manastirea Sfanta Melania Romana, Biserica Sfantul Alexander Nevski – ce adposteste o parte din piatra Golgotei s poarta prin care Domnul Isus Hristos a fost scos din cetate catre locul rastignirii. Dupa – amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara cina si cazare Betlehem hotel Shepard Plaza 3* Superior sau similar.

Ziua 8 TEL AVIV BUCURESTI
Mic dejun. Transfer catre aeroport, imbarcare pe cursa de 09.40, sosire Bucuresti la ora 12.35.
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn