× Hello Holidays

KIPRIOTIS VILLAGE

Psalidi, Kos, Grecia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Bine 7,9/10 - Booking.com Hotelul este situat in statiunea Psalidi, pe coasta de est a insulei Kos, locul de nastere al lui Hiprocate - Parintele Medicinei. Se afla direct pe plaja, la 3km de orasul Kos, cu vederi magnifice la Marea Egee, ofera servicii de calitate care satisface si cel mai exigent client. Kipriotis Village dispune de 3 piscine pentru adulti si 2 pentru copii , impreuna cu o echipa de animatie profesionista si facilitati excelente de agrement. Hotelul este inconjurat de gradini, cafenele si baruri si ofera o gama variata de facilitati sportive si de agrement, inclusiv de divertisment. Recomandat pentru o vacanta activa si pentru familii cu copii.

Facilitati hotel

Doctor la cerere 24h, casa de schimb valutar, inchirieri automobile, inchirieri biciclete, coafor, zona internet Wi-Fi, spalatorie, magazine outlet, parcare exterioara, camera bagaje, camera de curtoazie, camera cu jocuri si acces internet.


Facilitati camere

A/C ( disponibil intre 15 iunie si 15 septembrie ), baie cu uscator de par, TV receptie satelit, radio, frigider, seif, telefon linie directa, aparatura pentru ceai si cafea, apa minerala la sosire. Baby cot nu este disponibil in twin & maisonette!


Localizare

Situat pe coasta de est a insulei Kos, direct pe plaja, acest hotel de lux este destinatia perfecta pentru o evadare in familie si pentru cuplurile tinere.


Sport si Divertisment

Piscina marime olimpica, whirlpool, piscina cu tobogane, piscina interioara (Aprilie/Mai - Octombrie, neincalzita), sala fitness, jacuzzi, biliard (cu plata), ping pong, jocuri electronice (cu plata), camera TV, 4 terenuri de tennis (unul este cu nocturna), terenuri de baschet, volei si volei pe plaja, 2 terenuri de mini soccer, mini golf (9 gauri), sporturi nautice (cu plata), excursii cu bibicleta organizate cu ghid, centru de scufundari de 5* Padi (prima lectie este gratuita). Noi tobogane se vor deschide in 2017.


Facilitati copii

2 piscine pentru copii, corabia piratilor cu tobogane in piscina, 5 mini cluburi, 2 terenuri de joaca pentru copii, animatie de zi si seara pentru copii, activitati sportive zilnice, spectacole seara.


Drinks & Food

restaurant principal "Macedonia", restaurant cu specific grecesc "Atrium" unde se poate servi cina bufet, restaurant cu specific italian (paste, pizza de casa) si servit bufet, "Ilios BBQ" restaurant unde se poate servi pranzul, "Olympic Pool Snack Bar", "Snack Bar", Village Cafe, Olympus Bar, Ionian Pool Bar la piscina, 'Poseidon Beach Bar" la plaja, Palmy Pool Bar, stand Hot Dog.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

PLATANISTA

PLATANISTA

Psalidi, Kos, Grecia

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / Half Board / Demipensiune / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.05.2024

de la 408 €/pers.

ALEXANDRA BEACH

ALEXANDRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Room Only / Fara Masa / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 26.05.2024

de la 240 €/pers.

NATURA PARK VILLAGE

NATURA PARK VILLAGE

Psalidi, Kos, Grecia

  • 5
  • 5
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.06.2024

de la 478 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn