× Hello Holidays

HOTEL STEAUA DE MARE- AQVATONIC

Kardamena, Kos, Grecia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Măsuri de siguranță implementate pentru prevenirea răspândirii COVID-19 Dragi colaboratori, dorim sa va informam ca bazinul interior si zona wellness vor ramane inchise in continuare pana la noi reglementari. Toate procedurile cu namol nu sunt disponibile in acest moment. Incepand cu data de 1 iunie am reinceput tratamentele de recuperare, fizioterapie si corporale dar numai in mod individual. Dragi oaspeți și vizitatori, Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați și în acest an și vă dorim un sejur de poveste pe litoral! În contextul situației actuale și ținând seama de recomandările autorităților privind stoparea răspândirii COVID-19, am implementat deja în unitatea noastră hotelieră o serie de măsuri de siguranță, pentru oaspeți și personalul hotelier, astfel încât dumneavoastră să aveți în continuare un sejur în siguranță și cât mai plăcut la Marea Neagră. De asemenea, precizăm că în prezent avem în lucru și alte măsuri de protecție, privitoare la servirea mesei, organizarea plajei și nu numai, pe care le vom actualiza pe site-ul nostru, pe măsură ce le implementăm și odată ce apar noi comunicate oficiale de la autorități. Vă invităm să consultați lista măsurilor de siguranță implementate, mai jos. Camere termice și aparate pentru măsurarea temperaturii la Check-in în hotel; Aparate cu senzor pentru dezinfectarea mâinilor, plasate în spațiile comune, în recepții și pe fiecare nivel al hotelului; Monitorizăm zilnic personalul și realizăm testări periodice, pentru a ne asigura că toți angajații noștri sunt sănătoși. Acordăm o atenție deosebită personalul de curățenie, care este echipat cu măști și mănuși și instruit să schimbe echipamentele de protecție de mai multe ori pe zi (cel puțin din 4 în 4 ore sau ori de câte ori este necesar); Ne-am asigurat că cea mai mare parte a produselor alimentare este ambalată individual; Noi terase în aer liber, unde se poate servi masa în sistem catering, în ambalaje de unică folosință; Mai multe puncte de servire a băuturilor alcoolice, non-alcoolice și a snacks-urilor; Spațiu de joacă în aer liber, limitat la un număr fix de copii ce au acces simultan; Nou sistem de filtrare pentru piscina exterioară și limitarea numărului de sezlonguri repsectiv a persoanelor ce au acces simultan la aceasta; Cazarea personalului în resort în zone special amenajate si monitorizate, sub norme stricte de supraveghere și control, pentru evitarea intrării în contact cu persoane din afara resortului. Siguranța dumneavoastră și a personalului nostru sunt cele mai importante, de aceea avem rugămintea să sprijiniți aceste măsuri și să le respectați în incinta resortului, pentru a avea un sejur în siguranță și cât mai plăcut! La Recepții și în spațiile comune există informări ajutătoare pe care vă recomandăm să le parcurgeți și să le respectați, pentru a fi în siguranță și pentru a vă bucura de o vacanță perfectă pe litoral.

Locatie

Hotelul Lakitira Suites este situat in sud-estul insulei Kos, la 3 km de centrul statiunii Kardamena si la 200 m de plaja pe care a acostat, conform mitologiei grecesti, eroul Hercule dupa o furtuna teribila ce i-a distrus nava. Aeroportul se afla la o distanta de 11 km iar orasul Kos la 31 km.


Facilitati camere

camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, acces Internet, telefon cu linie directa si prin centrala, mini frigider, seif (contra cost), facilitati cafea/ceai, articole de toaleta, prosoape pentru plaja, uscator de par, balcon mobilat etc. Camerele Deluxe sunt situate la parter sau la etaj. Camerele Family Suites sunt formate dintr-un living cu 2 canapele ideale pentru cazarea a 2 copii si un dormitor principal ce are propria baie, balcon sau terasa. Suitele cu 1 sau 2 dormitoare sunt tip Maisonette si sunt dispuse pe 2 nivele.


Facilitati hotel

83 camere : duble, suite cu 1 sau 2 dormitoare, lounge/lobby, camera TV,  terasa, Internet si access wireless,  restaurant principal, lobby bar, pool bar cu snacks-uri,  1 piscina cu apa proaspata,  1 piscina pentru copii (0,50 m adancime), sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport: volei, tenis, parcare. Demipensiune: mic dejun bufet american si cina bufet la restaurantul principal "Ruby Restaurant"

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

PORTO BELLO ROYAL

PORTO BELLO ROYAL

Kardamena, Kos, Grecia

  • 5
  • 5
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.05.2024

de la 635 €/pers.

SOVEREIGN BEACH HOTEL

SOVEREIGN BEACH HOTEL

Kardamena, Kos, Grecia

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.05.2024

de la 400 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn