× Hello Holidays

Meeru Island Resort

Maldives, Maldive

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Se afla in atolul Nord Ari, pe insula Meeru, la 45 km de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu barca rapida (calatoria dureaza aproximativ 55 minute). Insula are o lungime de 1200 metri si o latime de 350 de metri. 
Prezentare generala: Meeru Island este un resort de 4 stele superior, ideal pentru concediu, unde veti gasi o atmosfera foarte prietenoasa. Vegetatia pe insula este bogata, iar nisipul este fin. 
Facilitati: Clientii beneficiaza de doua restaurante principale Farivalhu si Maalan, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina. De asemenea, exista si doua restaurante a la carte: Asia Work si Hot Rock. Gustarile si inghetata se pot servi Meeru Cafe. Resortul dispune si de 6 baruri, doua piscine (dintre care una exclusiv pt adulti si una separata pt copii), loc de joaca pt copii, magazin de suveniruri, biblioteca, etc. Internetul este prin wireless si gratuit. In ceea ce priveste divertismentul, in fiecare seara exista un program special. Pentru sport si fitness exista variante puse la dispozitie de resort (sala fitnes, fotbal, darts, badminton, caiac, windsuf,teren de tenis, squash, volei pe plaja, etc, unele dintre le fiind dontra cost: ski nautic, jet ski, pescuit etc. Pentru wellness exista doua centre SPA Duniye
 unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.

Camere: Resortul dispune de 284 de camere, dintre care 77 din categoria Beach Villa. Acestea au o suprafata de 56 metri patrati, fiind amplasate in unitati de sine statatoare (vile) Sunt decorate atat in stil modern in culori vii. Beneficiaza de:  minibar,  cafetiera, seif, televizor, aer conditionat, feon. Au de asemenea si baie semi deschisa. Vederea este spre mare (poate fi obturata de vegetatia exotica)
Capacitatea maxima a camerelor BEACH VILLA: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (2-14,99 ani). In camera dubla se va adauga un singur pat suplimentar.

Pagina web: http://www.meeru.com

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn