× Hello Holidays

NERTON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Această proprietate de 4 stele se află în Side (Antalya), la o distanță de 100 m de plaja Kumkoy și oferă piscină înterioară, piscină în aer liber cu terasă și umbrele de soare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Nerton Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Nerton Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de minibar. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Nerton Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria turcească de la Nerton Hotel propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Nerton Hotel amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Nerton Hotel dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Nerton Hotel se află la 1,2 km de Side și la 54 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Nerton Hotel sunt: Side Museum - 1,1 km, Side Amphitheatre - 1,2 km, Portul Side - 1,6 km.


Restaurante

  • Restaurant - Bucătărie: turcească, Meniu: bufet

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

SUN CLUB SIDE

SUN CLUB SIDE

Side, Antalya, Turcia

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.04.2024

de la 150 €/pers.

SIDE SUN

SIDE SUN

Side, Antalya, Turcia

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.04.2024

de la 180 €/pers.

TURQUOISE HOTEL

TURQUOISE HOTEL

Side, Antalya, Turcia

  • 5
  • 5
  • 5 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.07.2024

de la 584 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn