× Hello Holidays

PURA VIDA în COSTA RICA

San Jose, COSTA RICA

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Ziua 1 (marti, 08 Martie 2022). BUCURESTI plecare , SAN JOSE sosire

• Intalnire la ora 04:00 in Aeroportul ‘Henri Coanda’ cu reprezentatul nostru si plecare spre Paris la 06:00 cu AF 1089. Sosire in Paris la 08:25 si continuare spre San Jose la ora 13:40 cu AF 430.

• Sosim in Aeroportul Juan Santa Maria din San Jose la 18:30, dupa care urmeaza mergem la hotel.

• Cazare in San Jose la hotel de 4 stele ( Hilton Garden Inn sau similar)

Mese: -

Transport: avion, transfer privat

 

Ziua 2 ( miercuri, 09 Martie 2022). SAN JOSE – PUERTO VIEJO DE TALAMANCA (217 KM)

• Dupa micul dejun parasim forfota orasului San Jose (aici locuieste peste o treime din populatia din Costa Rica) si mergem spre granita cu Panama, un drum de 4 ore ce trece prin munti plini de vegetatie, spre Puerto Viejo de Talamaca. Odata ajunsi in Limon, drumul merge de-a lungul coastei, trecand prin plantatii de bananieri. Puerto Viejo de Talamanca este un orasel ce are ceva pentru toata lumea. Natura fabuloasa, activitati pe toate gusturile-calarie, hiking-uri nocturne, pescuit, yoga, cursuri de dans sau de gatit, dar cel mai cunoscut este pentru plajele frumoase. Nu trebuie sa ratam o baie in Marea Caraibelor!

• Cazare in Puerto Viejo la hotel de 4 stele ( Le Cameleon Hotel sau similar)

Mese: mic dejun la hotel

Transport: privat conform programului

 

Ziua 3 ( joi, 10 Martie 2022 ). PARCUL NATIONAL CAHUITA

• Astazi vom vizita Parcul National Cahuita, unul din cele mai uluitoare parcuri din Costa Rica. Initial creat pentru conservarea recifului de corali si extins apoi, parcul are o suprafata de 1097 hectare de jungla de-a lungul marii. Vom vedea mamifere precum furnicarul american, lenesi, coati,  paca patata, ratoni si maimute, iar plajele sunt de vis.

• Cazare in Puerto Viejo la hotel de 4 stele ( Le Cameleon Hotel sau similar)

Mese: mic dejun la hotel

Transport: privat, conform program

 

Ziua 4 ( vineri, 11 Martie 2022 ). PUERTO VIEJO DE TALAMANCA – TORTUGUERO (207 KM)

• Dupa micul dejun facem transferul de la hotelul din Porto Viejo spre parcul national Tortuguero. Se merge terestru si pe mare, inclusiv o parte importanta pe canalele Tortuguero, iar peisajul este splendid. Parcul National Tortuguero este situat intr-o zona izolata pe coasta nordica a Marii Caraibelor si pentru ca accesul se face doar cu barca sau avionul, natura este pura si neatinsa. Considerat un Amazon al Americii Centrale, este un loc cu totul special, iar animalele si peisajele de aici difera cu totul de restul tarii.

• Cazare in Tortuguero la hotel de 4 stele (Evergreen Lodge Lodge  sau similar)

Mese: mic dejun la hotel, pranz, cina

Transport: privat, cu microbuz si barca conform programului

 

Ziua 5 ( sambata, 12 Martie 2022 ). TORTUGUERO, zi plina

• Dimineata devreme vom face o plimbare pe cararile parcului cu un ghid specializat, dupa care pana la ora pranzului vom avea timp liber. Dupa pranzul de la cabana vom merge intr-un tur pe canale pentru a observa diverse specii de pasari si animale cum ar fi maimute sau lenesi, caimani si daca avem noroc soparla Jesus Christ (se numeste asa, pentru ca atunci cand este pui poate merge pe apa). Parcul National Tortuguero este una din zonele cu cea mai mare biodiversitate din Costa Rica. Padurile tropicale au o bogata fauna. Cu noroc vom vedea mai multe specii de broaste salbatice, minuscule, foarte otravitoare, dar foarte aratoase, cum ar fi Broasca Blue Jeans (broasca otravita roz). Plajele sunt faimoase pentru ca sunt habitat pentru sapte specii de broasca testoasa.

• Cazare in Tortuguero la hotel de 4 stele (Evergreen Lodge Lodge  sau similar

Mese: mic dejun la hotel, pranz, cina

Transport: privat, cu barca si kaiak-ul, conform programului

 

Ziua 6 ( duminica, 13 Martie 2022 ). TORTUGUERO – VULCANUL ARENAL (192 KM)

• Dimineata mai tarziu vom pleca cu barca la pontonul pricipal, dupa care vom merge la Guapiles, unde vom lua pranzul. Transferul pe apa pana la La Pavona este spectaculos, cu imagini din paradis si avem ocazia sa vedem caimani, broaste testoase si soparla ce umbla pe ape.

• Mergem apoi spre Parcul National Arenal, creat in jurul vulcanului Arenal (cel mai activ vulcan din Costa Rica) si a lacului Arenal, una din cele mai populare destinatii, datorita atat peisajelor frumoase cat si a izvoarelor de ape  termale . Vulcanul este ‘pasnic’ si nu a erupt in ultimul timp, totusi se poate vedea de la distanta un nor de fum si cenusa ce iese din crater. Odata ajunsi in La Fortuna vom vizita rezervatia cascadei Rio Fortuna. Vom cobori pe o poteca pana la baza cascadei de 7 de metri, unde vom fi rasplatiti cu o piscina naturala in care vom inota in timp ce ascultam ciripitul pasarelelor. Vuietul cascadei si farmecul padurii adauga starii de bine si de pace .

• Ne transferam la hotel si restul zilei ne vom odihni sau vom explora baile termale din zona.

• Cazare in La Fortuna la hotel de 4 stele (Los Lagos Spa and Resort sau similar)

Mese: mic dejun la hotel , pranz

Transport: privat, cu barca si microbuz, conform programului

 

Ziua 7 ( luni, 14 Martie 2022 ). VULCANUL ARENAL – RIO CELESTE

• Astazi vizitam un alt parc national, Volcan Tenorio, situat la aproximativ 70 de km de La Fortuna. Avand o suprafata de 184 km patrati, aici gasim o padure tropicala cu o fauna bogata. In centru, deasupra padurii se arata uneori vulcanul Tenorio ce are trei varfuri, fiecare cu cate un crater, Montezuma, Tenorio I (cel mai inalt) si Tenorio II. Vom merge prin padurea tropicala aproximativ 7 km catre cascada si pe langa ‘ Los Tenideros ’, unde vom vedea:

• Rio Celeste, despre care, conform legendei, se spune ca atunci cand Dumnezeu a creat lumea, dupa ce a terminat de pictat cerul, si-a spalat pensulele. Albastrul incredibil al raului , ca si cascadele si lagunele sale, sunt unul din cele mai spectaculoase fenomene din Costa Rica, de aceea localnicii denumesc parcul national Rio Celeste. Inotul este interzis, pentru ca efectul mineralelor asupra organismului nu este cunoscut, dar spectacolul naturii pe care il vedeti va fi de neuitat.

• Borbolones, bazine de apa ce bolborosesc, datorita activitatii vulcanice.

Cazare in La Fortuna la hotel de 4 stele (Los Lagos Spa and Resort sau similar)

Mese: mic dejun la hotel.

Transport: privat, conform programului

 

Ziua 8 ( marti, 15 Martie 2022 ). ARENAL LA FORTUNA

• Astazi mergem in parcul national pentru o alta experienta in mijlocul naturii. Vom merge impreuna cu ghidul in padurea tropicala sa traversam podurile suspendate. Descoperim un paradis natural cu carari si 6 poduri suspendate in parcul Mistico. Mergem pe deasupra padurii, printre crengi, survoland zona ca uliu si fiind in mijlocul naturii, vedem  flora si fauna si mai de aproape.

• Dupa amiaza ne vom relaxa in baile termale de la Tabacon Resort, inconjurati fiind de gradini bogate si cascade de apa.

• Cina la Tabacon Resort, dupa care ne vom intoarce la hotel

• Cazare in La Fortuna la hotel de 4 stele (Los Lagos Spa and Resort sau similar)

Mese: mic dejun la hotel, cina

Transport: privat, conform programului

 

Ziua 9 ( miercuri, 16 Martie 2022 ).  ARENAL – SAN GERARDO DE DOTA –MANUEL ANTONIO

• Plecam de la La Fortuna spre San Gerardo de Dota, unde se afla parcul national Los Quetzales.

• Parcul national Los Quetzales, cunoscut mai demult ca rezervatia Los Santos a fost reorganizat oficial din 2005, fiind mai putin turistic si unul din cele mai bune locuri din tara pentru observarea faunei locale. Situat de-a lungul muntelui Talamanca la o altitudine de 6-900 m, parcul face parte din sistemul faimos de paduri tropicale umede din Costa Rica. De altfel, in Costa Rica cercetatorii au identificat 3 tipuri de paduri tropicale si 14 zone distincte ecologice, fiecare cu trasaturi caracteristice. Numele parcului vine de la cel mai cunoscut locuitor al sau, Quetzal, pasarea cea mai faimoasa si frumoasa din Costa Rica. Cu un penaj distinctiv de verde si rosu, pasarea aduna aici ornitologi din toata lumea. Cu noroc vom putea vedea si alte specii, de la pasarea colibri la trogon cu cap ros, specii de canari si pana la lenesi sau antilope...

• In partea a doua a zilei suntem transferati la Manuel Antonio, drum ce dureaza aproximativ 3 ore

•Cazare in Manuel Antonio la hotel de 4 stele (Hotel San Bada sau similar)

Mese: mic dejun la hotel

Transport: privat, conform programului

 

Ziua 10 ( joi, 17 Martie 2022 ). MANUEL ANTONIO

• Dupa micul dejun, dimineata vom vizita:

• Parcul national Manuel Antonio, infiintat in 1972, conserva pentru generatiile viitoare una din cele mai frumoase si bogate biodiversitati din lume. Desi este cel mai mic parc national ca suprafata, frumusetea si diversitatea celor 683 de ha il fac de neegalat.

Manuel Antonio este o combinatie de padure tropicala., plaje si recife de corali. Plajele sunt paradisiace, cele mai frumoase din tara (pentru o buna intretinere de altfel este strict interzis sa vii aici cu recipiente de plastic sau cu mancare) si se inchid la ora 15. Se pot observa cu usurinta lenesi, iguane. Aici sunt trei din cele patru tipuri de maimute ce exista in Costa Rica, alaturi e Pacificul si cu putin noroc se poate vedea de pe plaja publica sau chiar de la hotel un apus de soare de vis.

• Cazare in Manuel Antonio la hotel de 4 stele (Hotel San Bada sau similar)

Mese: mic dejun la hotel

Transport: privat, conform programului

 

Ziua 11 ( vineri, 18 Martie 2022 ) MANUEL ANTONIO– SAN JOSE (167 km)

• Dupa micul dejun , plecam spre San Jose. Cu un climat placut si oameni prietenosi, San Jose imbina traditionalul cu modernul, fiind pe de o parte un oras central american tipic, dar in acelasi timp si un centru urban cosmopolit. Vom admira cladirile reprezentative ale orasului, cum ar fi Teatrul National, Universitatea si Curtea Suprema.

• Vom merge apoi la piata centrala si vom avea timp liber pentru plimbare si ultimele cumparaturi, dupa care vom face transferul la aeroport

• Transfer la ora 14:15 pentru zborul KL 719, cu plecare catre Amsterdam la 16:15.

Mese: mic dejun la hotel

Transport: privat, conform programului

 

Ziua 12 ( sambata, 19 Martie 2022 ). BUCURESTI

• Sosim la Amsterdam la 11:05. Ne imbarcam catre Bucuresti la 20:45 cu KL 1379, iar la 00:30 (20/03/2022) aterizam pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn