× Hello Holidays

. Steaua Apelor

Nufaru, Jud. Tulcea, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Complexul Turistic Steaua Apelor este situat la poarta de intrare in Delta Dunarii, pe malul bratului Sf. Gheorghe, la doar 12 km. distanta de Tulcea, in localitatea Nufaru, pe soseaua Tulcea a Murighiol.Steaua Apelor este o destinatie ideala pentru petrecerea unor momente linistite in conditii fara compromis. Pontonul propriu, punct de plecare in excursii spre Delta se afla la numai 200 de metri de complex. Complexul turistic Steaua Apelor* este situat la intrarea in Delta Dunarii, in localitatea Nufaru si este practic o oaza de liniste si frumusete in inima Deltei Dunarii. Cazare in camere moderne, confortabile, multiple posibilitati de distractie si de petrecere a timpului liber.

Cazare:  

PENSIUNE STEAUA APELOR 1  (4 margarete) 
cu o capacitate de 30 locuri in 15 camere duble ( 6 matrimoniale si 9 twin)

PENSIUNE  STEAUA APELOR 2- PRISLAVA( 4 margarete ) a cu o capacitate de 23 locuri in 5 SUITE fr balcon,   fiecare fiind constituit dintr-o camera matrimoniala si una cu 2 paturi unite, fiecare camera cu baie proprie, o camera cu fereastra obisnuita si cealalta cu fereastra tip VELUX, toate cu usa de comunicare intre ele + 1 tripla cu 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana.

STEAUA APELORa a Bungalouri(3 stele)  -  cu o capacitate de  40 locuri in 4 camere triple, 6 camere duble matrimoniale si 4 garsoniere a toate cu cate un pat  matrimonial si 2 paturi  de o persoana.
Toate camerele sunt dotate cu bai cu dus, aer conditionat, TV,  cablu TV, wireless;
Toate camerele beneficiaza de grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, TV, WiFi. Diferentele intre camere sunt date de pozitionarea lor in vile si de calitatea mobilierului.

Restaurant:  
Steaua Apelor Restaurant 3 stele  cu o capacitate de 200 locuri, restaurantul prezinta salonul principal la parter, un  mezanin si o terasa exterioara, Bucataria este pregatita sa ofere clientilor o varietate de delicii culinare specifice  Deltei  precum si alte specialitati romanesti si internationale. Salonul ofera ambianta ideala pentru evenimente organizate a cocktailuri, receptii, simpozioane, intalniri etc. 

- SALONUL STEAUA APELOR-SALON  MULTIFUNCTIONAL a cu o capacitate de cca. 220 locuri si 300 m.p. la parter si 150 m.p. la mezanin, salonul ofera ambianta ideala pentru evenimente organizate-cocktailuri, receptii, simpozioane, intalniri, etc. Sala beneficiaza de toate dotarile necesare a TV, retroproiector, flipchart, sistem audio, wireless, etc.  Terasa de la etaj a salonului ofera o frumoasa  priveliste catre Delta care te invita sa o vizitezi.
 * In locatiile mai sus mentionate va puteti bucura de clipe de neuitat alaturi de cei dragi la evenimente precum: nunti, revederi, petreceri aniversare, botezuri. Cuplurile care vor sa iasa din tipar sunt binevenite sa-si  oficieze cununia religioasa sau botezul in  ,,Capela Sf. Iliea din incinta complexului STEAUA APELOR , unica capela in aer liber din zona Tulcea.

Mese servite:
- Mic dejun buffet suedez
- Pranz  A LA CARTE
 -Cina / Cina Festiva:
 - Servicii de masa sub forma de FISA CONT
- Pachet bauturi  pentru grupuri  (apa, racoritoare, bere, vin)
 - Cofee break


Facilitati:

Steaua Apelor Resort beneficiaza de multiple facilitati printre care mentionam:
  • piscina in aer liber - pentru adulti si pentru copii
  • piscina acoperita incalzita
  • SPA - jacuzzi, sauna, masaj
  • sala fitness
  • sala de jocuri - biliard, tenis de masa
  • minifotbal, volei
  • teren tenis
  • teren sport mixt - baschet
  • loc de joaca pentru copii/ camera de joaca pentru copii
  • WiFi
  • parcare proprie -pazita
  • o sala de conferinta cu capacitate de 50 locuri
  • piscina in aer liber - pentru adulti si pentru copii
  • Sah de gradina


4.EXCURSII IN DELTA DUNARII

Excursie de o zi( 9-10 ore) - Nufaru-canal 36-canal Sireasa -lac Nebunu-lac Baclanesti-lac Fortuna-canal Olguta -sat Mila23-canal Eracle-garla Lopatna-lac Miazazi-lac Matita -lac Merhei-canal Sidor-sat Letea ( vizitarea padurii Letea , masa traditional pescareasca a 70 lei /pers. sau pui cu cartofi 35 lei ) -  canalul cu nuferi-canal Cardon-Golf Musura -varsarea Dunarii in Marea Neagra ( nu se merge in caz de vant puternic)-oras Sulina-retur pe canalul Sulina.
250 lei / persoana
Plimbare la padurea Letea 35 lei (taxa intrare padure 5 lei)

Excursie de o zi (9-10 ore) - Nufaru -brat Sf Gheorghe-canal litcov - lac Rotund-Lac Gorgova-lac Gorgovat-canal Litcov-lac Cuibida-canal Caraorman-sat Caraorman( vizitarea padurii Caraorman masa traditional pescareasca 70 lei /pers sau pui cu cartofi , salata 35 lei / pers. )-Lac Puiulet-canal Mocansca-lac Erenciuc-bratul Sf Gheorghe-sat Sf Gheorghe-varsare Dunare in Marea Neagra( nu se merge in conditii de vant puternic)-retur pe bratul Sf Gheorghe
250 lei de persoana
Plimbare la padurea Caraorman 35 lei (taxa intrare padure 5 lei)

Excursie 4 -5 ore -  Nufaru-canal 36 -canal Sireasa sud -canal Sontea -lac Nebunu-Lac Baclanesti-lac Fortuna-lac Vacaru-Lac Ligheanca-sat Mila23 -retur canal 22-canal Sulina-Tulcea
170 lei /persoana
Optional - Masa traditional pescareasca 70 lei /pers.

Excursie 2-3 ore : Nufaru-Canal 36 - canal Trofilca - canal Sireasa Nord-lacul cu Cotete-canal Sireasa-canal 36-retur
120 lei de persoana
 
Excursie 3-4ore : Nufaru-Canal 36 - canal Trofilca - canal Sireasa Nord-lacul cu Cotete-canal Sireasa Sud - platforma aLa scaunelea -canal 36-retur
150 lei / persoana,masa traditional pescareasca inclusa (icre crap , peste prajit , mamaliguta ,mujdei , tuica , apa, cei care nu mananca peste au snitel pui cu cartofi prajiti)
 
 Permis de intrare in DeltaDunarii : NU este inclus !

 
6.     ALTE ACTIVITATI:

gratare in aer liber, spectacol folcloric, D.J. - la cerere !

Check-in         -           15,00 h
Check-out      -           12,00 h
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn